Comunicat de presă

08 Iunie 2023, la ora 10:00 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 1196 vizualizări

Comunicat de presă

Asociația Județeană de Fotbal Timiș și Comisia Județeană de Arbitri dezaprobă ferm orice formă de violență și agresiune, considerând-o incompatibilă cu valorile și principiile sportului. În lumina recentelor informații apărute în mass-media locală și națională cu privire la un fost arbitru de fotbal din județul Timiș, domnul Daniel Balaciu, dorim să aducem clarificări și să subliniem că respectiva persoană nu mai activează ca arbitru începând cu anul 2016.

 
Asociația Județeană de Fotbal Timiș nu susține și nu tolerează comportamentele violente sau abuzive în nicio circumstanță. Condamnăm în mod categoric orice formă de agresiune domestică. Considerăm că aceasta este complet inacceptabilă și în afara normelor etice și morale pe care trebuie să le respecte toți cei implicați în fotbal.
 
Menționăm în mod clar că domnul Daniel Balaciu, fostul arbitru de fotbal în cauză, nu face parte din lotul de arbitri din județul Timiș și nici din alta structură sportivă afiliată la Asociația Județeană de Fotbal Timiș. Activitatea sa de arbitraj s-a încheiat în anul 2016, iar asocierea sa cu acest domeniu este total eronată și nepotrivită.
 
Dorim să subliniem faptul că orice tentativă de a asocia incidentul menționat cu activitatea de arbitraj poate aduce prejudicii serioase arbitrilor activi și dezvoltării acestei profesii în județul Timiș. Asociația Județeană de Fotbal Timiș și Comisia Județeană de Arbitri își reafirmă angajamentul față de promovarea fair-play-ului și crearea unui mediu sigur și respectuos pentru toți cei implicați în fotbal.
 
Încheiem acest comunicat de presă reiterând că Asociația Județeană de Fotbal Timiș nu are nicio legătură cu incidentul regretabil în care fostul arbitru de fotbal a fost implicat și își exprimă sprijinul ferm pentru toți arbitrii activi și integri din județul Timiș, care își desfășoară munca cu pasiune și responsabilitate.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP