Festivitatea de absolvire a cursurilor de formare si perfecționare arbitri

24 Februarie 2023, la ora 10:48 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 826 vizualizări

Festivitatea de absolvire a cursurilor de formare si perfecționare arbitri

La data de 22 februarie 2023, a avut loc ceremonia de absolvire a programului de formare și perfecționare pentru arbitrii de fotbal organizat de Asociația Județeană de Fotbal Timiș. După o perioadă de trei luni de pregătire intensă, care a inclus atât aspecte teoretice, cât și sesiuni practice pe terenul de joc, cursurile s-au încheiat într-un cadru festiv în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș. La eveniment au participat toți arbitrii din județ, alături de colegii observatori de arbitri și delegați de joc.

Ceremonia a fost onorată de prezența reprezentanților sponsorilor proiectului, doamna Giulia Neamțu și domnul Adrian Iva de la Fundația Alber, precum și domnul Dragoș Pop, de la Grupul Vivalia.O surpriză plăcută a ceremoniei a fost prezența președintelui Consiliului Județean Timiș, domnul Alin Nica, care a adresat câteva cuvinte cursanților.

Proiectul a oferit o pregătire săptămânală pentru peste 70 de cursanți. Aceștia au primit la finalul programului un kit de prezentare, care include un trening și un tricou. În plus, Asociația Județeană de Fotbal Timiș a achiziționat din bugetul propriu un kit similar pentru toți cei 139 de arbitri din județ, în semn de apreciere pentru munca și dedicarea lor, în scopul uniformizării modului în care aceștia se vor prezenta la jocuri.

Proiectul câștigat de AJF/CJA Timiș, "Arbitrajul - de la pasiune la formare profesioală", a fost un succes și a reprezentat un moment important pentru Asociația Județeană de Fotbal Timiș și pentru fotbalul din județul Timiș în general. Prin eforturile depuse de către organizatori, sponsorii proiectului și participanți, s-a reușit crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea abilităților și competențelor în domeniul arbitrajului de fotbal.

Ne bucurăm că am avut sprijinul sponsorilor proiectului și sperăm că această colaborare va continua și în viitor. De asemenea, felicităm toți cei 70 de cursanți care au absolvit cu succes aceste cursuri și le dorim mult succes în cariera lor de arbitri de fotbal.

În final, AJF Timiș prin vocea președintelui Romeo Malac își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în acest proiect și își reafirmă angajamentul de a continua să sprijine dezvoltarea fotbalului și a arbitrajului din județul Timiș.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP