Hotărârile CEX AJF Timiș din 17.02.2022

18 Februarie 2022, la ora 19:20 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 2612 vizualizări

Hotărârile CEX AJF Timiș din 17.02.2022

 Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Timiș s-a întrunit în mod statutar în data de 17.02.2022, ora 16:00, în conformitate cu art. 32 alin. (2) din Statutul Asociației Județene de Fotbal Timiș și a hotărât următoarele:

1) A fost stabilită durata maximă a discursului de prezentare pentru fiecare din candidații la funcția de președinte al AJF Timiș, astfel: fiecare candidat va avea la dispoziție 5 minute în care să prezinte membrilor afiliați propunerile pentru următorii patru ani.
Având în vedere situația pandemică, pentru a reduce cât mai mult timpul petrecut în spațiu închis de către un număr mare de persoane, s-a hotărât ca pentru funcția de vicepreședinte sa nu se aloce timp pentru prezentarea candidaților. 
2) A fost stabilită ordinea în care candidații la funcția de președinte al AJF Timiș își prezintă programul în fața membrilor afiliați. Astfel, s-a hotărât ca această ordine să fie aceeași ca și cea de pe buletinele de vot, rezultată în urma tragerii la sorți la precedenta ședință a Comitetului Executiv.
3) S-a hotărăt ca persoanele care reprezintă organele de presă și/sau televiziunile să poată participa la Adunarea Generală doar după eliberarea unei acreditări din partea AJF Timiș. Acreditările pot fi ridicate de la sediul AJF Timiș de luni (21.02.2022) până miercuri (23.02.2022) între orele 09:00 și 15:00.
4) S-a hotărât ca fiecare membru afiliat al AJF Timiș să poată trimite delegația ștampilată și semnată cu reprezentantul legal (potrivit art. 24, alin 4 din Statutul AJF Timiș) cu cel puțin 3 zile înainte de Adunarea Generală, fie direct la sediul AJF Timiș, fie prin email la adresa [email protected]. S-a luat această hotărâre în vederea diminuării timpului petrecut la intrarea în sala unde se desfășoară Adunarea Generală pentru verificarea valabilității delegației și a respectării Statutului AJF Timiș.
Pentru clarificări, cităm mai jos art. 24, alin 4 din Statutul AJF Timiș
(4) Membrii afiliați pot desemna ca delegat la Adunarea Generală a AJF doar o persoană dintre cele mentionate în cererile de înscriere în competiții ce se depun la AJF la începutul fiecărui an competițional.
5) Fiecare persoană partipantă la Adunarea Generală a AJF Timiș din data de 26.02.2022, delegat al membrilor afiliați, reprezentant mass-media, candidat, membru în staff-ul AJF Timiș, invitat, trebuie să respecte prevederile legale în vigoare în ceea ce privește prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS COV-2, astfel:
Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află între sfârşitul perioadei de izolare şi până la a 180a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
În acest sens și în vederea diminuării timpului petrecut la intrarea în sala unde se desfășoară Adunarea Generală pentru verificarea documentelor justificative, s-a hotărât ca în cazul în care persoana delegată să participe la Adunarea Generală a AJF Timiș se află în una din situațiile de mai jos:
a) Este vaccinată împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
b) Se află între sfârşitul perioadei de izolare şi până la a 180a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2
, aceasta poate să trimită documentele justificative, după caz, fie direct la sediul AJF Timiș, fie prin email la adresa [email protected].
 
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP