În atenția membrilor afiliati

02 Iulie 2022, la ora 12:26 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 2158 vizualizări

În atenția membrilor afiliati

 Asociația Județeană de Fotbal Timiș dorește să mulțumească tuturor membrilor afiliați, jucătorilor, antrenorilor, membrilor staff-urilor tehnice, arbitrilor, observatorilor și tuturor celor implicați în activitatea fotbalistică județeană în sezonul ce tocmai s-a încheiat, un sezon cu multe încercări după perioada grea generată de pandemia de COVID-19.

În ceea ce privește startul noului sezon, 2022-2023, dorim să facem unele precizări legate de hotărârile Comitetului Executiv:
Startul competițiilor va avea loc după cum urmează:
o Liga a IV-a: 13 august 2022
o Liga a V-a: 20-21 august 2022
o Liga a VI-a: 27-28 august 2022
o Copii și juniori: 3-4 septembrie 2022
Termenul limită de înscriere în competiții este următorul:
o 1 august 2022 pentru toate competițiile de seniori
o 15 august 2022 pentru toate competițiile de juniori.
Cererea de înscriere va fi completată cu respectarea termenului de mai sus cu toate datele solicitate de toate echipele care doresc să participe în competiții. 
Toate echipele care se înscriu în competiție sunt obligate, potrivit Statutului AJF Timiș să își actualizeze lista persoanelor din conducerea asociației/clubului sportiv, în acest sens depunând documentele justificative prin care au fost făcute modificările în actele constitutive(modificări de statut, hotărâri ale AGA, etc). Echipele care nu se conformează nu se vor putea înscrie în competiții. Omisiunea transmiterii acestor date sau transmiterea eronată a datelor atrage după sine răspunderea persoanelor vinovate, respective a asociației/clubului sportiv.
Înscrierea în competiții este condiționată de stingerea tuturor datoriilor financiare către AJF Timiș. Nicio echipă nu va fi înscrisă în competitție dacă are datorii către AJF Timiș
Sunt în curs de elaborare Regulamente de organizare ale competițiilor de seniori, Liga a IV-a, Liga a V-a, Liga a VI-a, care vor cuprinde toate elementele necesare bunei desfășurări ale acestora. Aceste regulamente vor fi aprobate în următoarea ședință a Comitetului Executiv și vor fi publicate imediat după adoptare.
Se reamintește obligativiatatea echipelor participante în Liga a IV-a de a folosi pe toată durata jocului un jucător U21. Detalii suplimentare vor fi precizate în regulamentul competiției
Pentru evitarea oricărui dubiu, precizăm mai jos categoriile de vârstă pentru juniori - sezonul 2022-2023:
U19 (A1) - jucători născuţi în anul 2004 si mai tineri
U17 (B1) - jucători născuţi în anul 2006 si mai tineri
U15 (C) - jucători născuţi în anul 2008 si mai tineri
U14 (C1) - jucători născuţi în anul 2009 si mai tineri
U13 (D) - jucători născuţi în anul 2010 si mai tineri
U12 (D1) - jucători născuţi în anul 2011 si mai tineri
U11 (E) - jucători născuţi în anul 2012 si mai tineri
De asemenea, se reamintește obligativitatea echipelor înscrise în Liga a IV-a să participe cu o grupă de juniori la una din competițiile organizate de AJF Timiș.
 
Toate documentele utile, necesare participării în competiții au fost actualizate la adresa https://www.frf-ajf.ro/timis/pagini/documente-utile-435.html
 
AJF Timiș
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP