Un nou pas spre normalitate

21 Mai 2021, la ora 10:26 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 965 vizualizări

Un nou pas spre normalitate

Fotbalul din România se pregătește de revenirea suporterilor pe stadion, după o pauză de 14 luni. Noul protocol medical a fost aprobat joi, 20 mai 2021, prin decizie de Comitet de Urgență al Federației Române de Fotbal, și permite accesul spectatorilor în tribune până la o capacitate maximă de 25%.

Pe toată durata competițiilor desfășurate, cluburile care participă trebuie să îndeplinească aceleași condiții descrise în Ordinul comun MTS/MS nr. 310/708/2021 / din data de 18 mai 2021, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 522 / 20 mai 2021.
Echipele trebuie să transmită în continuare pe adresa [email protected] tabelul nominal cu jucătorii, staff-ul tehnic, staff-ul medical și personalul de suport implicat în activitatea echipei, care au fost testați RT-PCR sau prin test antigen rapid pentru COVID-19, disponibil pe site-ul AJF Timiș. 
Schimbarea importantă în noul protocol medical intrat în vigoare este aceea că persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sunt exceptate de la obligația testării. 
În acest sens, pentru jucătorii, staff-ul tehnic, staff-ul medical și personalul de suport implicat în activitatea echipei care s-au vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, echipele trebuie să transmită pe adresa de email a AJF Timiș, [email protected], adeverințele de vaccinare în copie, odată cu tabelul precizat mai sus. 
Persoanele care nu prezintă dovada finalizării schemei complete de vaccinare (rapel) sunt obligate în continuare să se testeze, potrivit prevederilor anterioare.
Asociația Județeană de Fotbal Timiș îndeamnă familia fotbalului județean să se vaccineze împotriva COVID-19, aceasta fiind în acest moment singura soluție pentru revenirea la normalitate!
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP