Hotărârea nr.1 a Comitetului Executiv

14 Ianuarie 2023, la ora 11:28 / Publicat în Comunicate AJF de Marius Badea / 659 vizualizări

Hotărârea nr.1 a Comitetului Executiv

 

 

HOTĂRÂREA NR. 1

a Comitetului Executiv al AJF Vâlcea din data de 13 ianuarie 2023

 

Comitetul Executiv al A.J.F. Vâlcea, întrunit în mod statutar, astazi 13 ianuarie 2023, a aprobat Hotararea Comisiei de validare a dosarelor privind lista persoanelor admise sa candideze la functia de presedinte, vicepresedinte sau membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Valcea la alegerile din data de 28 ianuarie 2023, dupa cum urmeaza:

 

-         pentru ocuparea funcției de președinte al  A.J.F. Vâlcea, a fost depusă o singură cerere, respectiv de către domnul Comănescu Adrian-Cornel.

-         pentru funcția de vicepreședinte în cadrul A.J.F. Vâlcea, a fost depusă o singură cerere de către domnul Munteanu Petre-Lucian.

-         pentru funcția de membru în Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor/asociațiilor din Liga a IV-a, a fost depusă o singură cerere de către domnul Joița Marian.

-         pentru funcția de membru în Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor/asociațiilor din Liga a V-a, a fost depusă o singură cerere de către domnul Briceag-Lucian-Constantin

-         pentru funcția de membru în Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor/asociațiilor din Liga a VI-a, a fost depusă o singură cerere de către domnul Tită Vasile-Sorin

-         pentru funcția de membru in Comitetul Executiv, ca reprezentant al cluburilor/asociațiilor sportive, cu activitate exclusivă de copii și juniori a fost depusă o singură cerere de către domnul Deaconescu Marian.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP