Hotărârea nr.3 a Comitetului Executiv

28 Iunie 2023, la ora 11:25 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Busi / 612 vizualizări

Hotărârea nr.3 a Comitetului Executiv

 

HOTĂRÂREA NR. 3

a Comitetului Executiv al AJF Vâlcea din data de 14 iunie 2023

 

Comitetul Executiv al A.J.F. Vâlcea, întrunit in mod statutar, în prezența majoritatii membrilor săi -  Secretarul General al AJF Valcea, Marius Badea lipsind motivat, în conformitate cu art. 41 alin. (2) adoptă  următoarele decizii:

1.      A fost aprobată propunerea președintelui A.J.F. Vâlcea, dl. Adrian Comanescu, de omologare a rezultatelor si a clasamentelor finale pe esaloane competitionale la Ligile IV, V,VI si juniori respectiv a echipei care va reprezenta judetul la barajul de promovare in Liga a III-a  - SCM Rm. Valcea;

2.      A fost aprobata propunerea presedintelui AJF Valcea, dl. Adrian Comanescu, ca data de limita de transmitere a cererilor de inscriere in competitiile organizate de catre AJF Valcea, sa fie 10 august 2023. Dosarul de inscriere va respecta prevederile din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice Vâlcea, respectiv:

a.   să fie afiliat şi să deţină dreptul de participare în competiţia respectivă;

b.   să deţină/cesioneze/închirieze un stadion omologat;

c.   să participe în Campionatele de juniori U19, U17, U15 sau U13 - pentru echipele participante in Liga a IV-a Nurvil;

d.   să aibă angajaţi/colaboratori antrenori calificaţi (detinatori de minim licenta UEFA C) - pentru echipele participante in Liga a IV-a Nurvil, Liga a V-a ;

e.   să aibă responsabili cu ordinea şi siguranţa;

f.     să nu aibă debite neachitate faţă de AJF şi/sau faţă de alte cluburi, jucători, antrenori.

g.   să completeze şi să depună la A.J.F. Valcea anual, până la data de 10 august,  cererea oficială de înscriere în competiţie, precum şi de orice alte documente pe care A.J.F. Valcea le potate solicita pentru a putea verifica îndeplinirea condiţiilor de înscriere.

 

 

3.      A fost aprobata propunerea presedintelui AJF Valcea, dl. Adrian Comanescu, ca in sezonul competitional 2023 – 2024, echipele angrenate la nivelul Ligilor a IV-a Nurvil si a V-a sa aiba obligativitatea de a utiliza, pe intreaga desfasurare a unui meci, a cate un jucator U21 nascut 2003, sau mai mic, regula prevazuta in ROAF si actualizata, conform perioadei de desfasurare a competitiei.

4.      A fost aprobata propunerea AJF Valcea, dl. Adrian Comanescu, ca incepand cu sezonul 2023 – 2024, toate echipele inscrise si la nivelul Ligii a V-a, sa respecte conditiile de licentiere, respectiv sa faca dovada detinerii Certificatului de Identitate Sportiva eliberat de catre Ministerul Sportului, document care va face parte integranta din dosarul de inscriere in competitie..

5. A fost aprobata propunerea AJF Valcea, dl. Adrian Comanescu, ca Supercupa AJF Valcea sa se desfasoare pe data de 20 august 2023, pe un stadion si la o ora care vor fi anuntate din timp echipelor desemnate sa-si dispute acest trofeu. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, se aproba premierea tuturor membrilor afiliati – participanti in sezonul 2022 – 2023, in urma accesarii finantarii nerambursabile a proiectului depus la Consiliul Judetean Valcea.

 

Presedinte AJF Valcea                                           Secretar General

  Adrian COMANESCU                                                          Marius BADEA

 

Lucian MUNTEANU – Vicepresedinte AJF

Marian JOITA – membru

Lucian BRICEAG – membru

Sorin TITA – membru

Marian DEACONESCU – membru

Catalin BUSI - membru

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP