SEDINTA COMITET EXECUTIV!

19 Februarie 2016, la ora 19:23 / Publicat în Comunicate AJF de Daniel Demetrescu / 188 vizualizări

SEDINTA COMITET EXECUTIV!

1.A fost aprobat procesul verbal al şedinţei Comitetului Executiv din 22 ianuarie 2016.

2. A fost aprobat referatul Comisiei de Competiţii cu privire la programul de desfăşurare a Play-off şi a Play-out, Liga a IV-a, ediţia 2016.

3. A fost aprobat referatul Comisiei de Competiţii cu privire la desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovare/menținere în Superligă pentru anul 2016.

4. A fost aprobat referatul Comisiei de Competiţii cu privire la desfășurarea fazei finale a Campionatului Județean de Juniori A1, ediţia 2016.

5. A fost aprobat referatul Comisiei de Competiţii cu privire la excluderea unor cluburilor/asociaţiilor sportive, in conformitate cu art. 17(1) alin. d din Statutul A.J.F. Vâlcea.

6. A fost aprobata candidatura domnului Drăgănescu Dumitru la funcţia de vicepreşedinte al A.J.F. Vâlcea, in conformitate cu referatul Comisiei Juridice.

7. A fost aprobata  candidatura domnului Crînguş Alexandru la funcţia de vicepreşedinte al A.J.F. Vâlcea, in conformitate cu referatul Comisiei Juridice.

8. A fost aprobata candidatura domnului Tomoiagă Grigore la funcţia de vicepreşedinte al A.J.F. Vâlcea, in conformitate cu referatul Comisiei Juridice

9. A fost aprobata  candidatura domnului Bucuroiu Gheorghe la funcţia de vicepreşedinte al A.J.F. Vâlcea, in conformitate cu referatul Comisiei Juridice.

10. A fost aprobat noul continut al R.O.A.F. Vâlcea.

11. A fost modificata perioada de transfer, astfel:Superliga MIERCURI 2 MARTIE 2016 ORA 16:00; LIGA a VI-a si a V-a JOI 3 MARTIE 2016 ORA 12:00.

12. A fost aprobata solicitarea de afiliere a A.S. ATLETICO F.C. Rm. Vâlcea.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP