In atentia membrilor afiliati

21 Iunie 2019, la ora 07:15 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 807 vizualizări

In atentia membrilor afiliati

 

 

Nr. 150/19.06.2019

 

Stimate domnule președinte

 

 

Asociația Județeană de Fotbal Bihor vă mulțumește pentru participarea la Adunarea Generală din 5.06.2019 și prezența la finala pe județ a Cupei României. Apreciem, de asemenea, eforturile dvs. depuse pentru creșterea calității fotbalului bihorean. La final de sezon, dorim să vă reamintim câteva repere importante pentru noul campionat:

-         Termenul de înscriere a fost stabilit pentru 26 iulie 2019 orele 12.00. Cererea de înscriere va fi însoțită de dovada plății taxei de participare, dar și o dovadă a stingerii eventualelor datorii către AJF Bihor. Lipsa oricărui document atrage respingerea cererii de participare. În momentul depunerii formularului de înscriere, oficialii echipelor vor primi, sub semnătură, pachetul de 6 ecusoane, pe care vor fi obligate să le folosească la jocuri pentru oficialii care vor lua loc pe banca tehnică.

-         Perioada de transferări a fost stabilită între 8 iulie și 2 septembrie 2019.

-         Terenurile vor fi reomologate conform normelor FRF, programarea fiind făcută de Direcția Competiții după o consultare cu reprezentanții echipelor.

-         Sezonul competițional 2019-2020 va debuta pe 10-11 august cu jocurile Fazei I a Cupei României, urmate de meciurile Fazei a II-a, o săptămână mai târziu. Prima etapă a noului sezon va debuta pe 24-25 august pentru Liga a 4-a și Liga a 5-a, respectiv 30 august-2 septembrie pentru jocurile de copii și juniori (în funcție și de numărul echipelor înscrise). Atasat, veți putea găsi și valoarea taxelor și cotizațiilor AJF Bihor valabile din data de 1 iulie 2019.

În urma eforturilor făcute de AJF Bihor, echipele de copii și juniori au fost susținute prin subvenționarea din sponsorizări a baremelor de arbitraj și observare, de aceea, în următorul campionat vom pune accent pe mai bună organizare la nivelul fiecărei competiții. În momentul înscrierii, echipele vor stabili ziua și ora, respectiv terenul pe care vor disputa jocurile de pe teren propriu (similar se aplică și la campionatele din Liga a 4-a și Liga a 5-a). Modificările ulterioare de program vor fi posibile doar cu respectarea prevederilor din ROAF.

Vă reamintim faptul că este important să actualizați datele cu oficialii cluburilor dvs., deoarece AJF Bihor și, implicit, echipele afiliate sunt supuse unor atacuri din partea lui Șovre Octavian (fost candidat la președinția AJF), atât pe linie sportivă, cât și prin plângeri penale.

Pe pagina www.ajfbihor.ro, la secțiunea Documente utile veți putea găsi toate rapoartele de joc folosite în campionatele organizate de AJF Bihor. Veți putea, astfel, pregăti mai eficient și din timp jocurile de pe teren propriu, dar și din deplasare, prin completarea foilor de joc.

Vă transmitem gândurile noastre bune și vă urăm o vacanță liniștită, iar în continuare vă asigurăm de sprijinul AJF Bihor pentru derularea oricărui proiect benefic dezvoltării fotbalului bihorean.

Secretar AJF Bihor                                                                                                                                      Presedinte AJF Bihor

BOROS Petru                                                                                                                                              BITEA Radu

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP