Hotărâri ale Comisiei pentru Statutul Jucătorului

Istrate Ionut - Adrian, CS Vointa Lanurile


Cerere: Comisia propune reanalizarea cazului jucatorului ISTRATE IONUT - CS Vointa Lanurile
Data inregistrarii : 2017-11-28

-, CS Vointa Lanurile


Cerere: Schimbarea statutului jucatorului Lupascu Georgian din amator in profesionist si legitimarea la clubul Vointa Lanuri.
Rezolutie: 1.Jucatorul de fotbal LUPASCU GEORGIAN apartine CS VOINTA LANURI,transferul acestuia efectuandu-se cu respectarea prevederilor RSTJ. 2.Se acorda drept de joc pentru jucatorul de fotbal LUPASCU GEORGIAN pentru CS VOINTA LANURI incepand cu data de 07.08.2014. 3.Anuleaza perioada de suspendare a jucatorului de fotbal LUPASCU GEORGIAN stabilita in Sedinta comisiei din data de 11.09.2014.
Data inregistrarii : 2014-08-25

Goicea Andrei Claudiu, -


Cerere: Actiunea in constatare a nulitatii contractului semnat de jucatorul Goicea Andrei cu asociatia sportiva/clubul FC Puiesti precum si anularea legitimarii jucatorului la as.sportiva/clubul FC Puiesti.
Rezolutie: 1.Sanctionarea jucatorului de fotbal Goicea Andrei Catalin cu o suspendare de 6 (sase) etape si o penalitate sportiva de 750 lei pentru abaterea savarsita prevazuta la art.23 lit.c; 2.Sanctionarea jucatorului de fotbal Goicea Andrei Catalin cu o penalitate de 300 lei pentru abaterea savarsita prevazuta la art.23 lit.o.
Data inregistrarii : 2014-08-21 Platit: 500 lei lei in data 21.08.2014

Tanase Adelin Georgian, -


Cerere: Actiunea in constatare a nulitatii contractului semnat de jucatorul Tanase Adelin Georgian cu asociatia sportiva/clubul FC Puiesti precum si anularea legitimarii jucatorului la as.sportiva/clubul FC Puiesti.
Rezolutie: 1.Sanctionarea jucatorului de fotbal Tanase Adelin Georgian cu o suspendare de 6 (sase) etape si o penalitate sportiva de 750 lei pentru abaterea savarsita prevazuta la art.23 lit.c; 2.Sanctionarea jucatorului de fotbal Tanase Adelin Georgian cu o penalitate de 300 lei pentru abaterea savarsita prevazuta la art.23 lit.o.
Data inregistrarii : 2014-08-21

-, FC Petrolul Berca


Cerere: Actiunea in constatare a nulitatii contractului semnat de jucatorul Tanase Adelin Georgian si a contractului semnat de jucatorul Goicea Andrei Catalin cu asociatia sportiva/clubul FC Puiesti precum si anularea legitimarii acestor jucatori la as.sportiva/clubul FC Puiesti.
Rezolutie: 1.Sanctionarea presedintelui clubului cu o penalitate sportiva de 500 lei pentru abaterea savarsita prevazuta la art.23 lit.d; 2.Sanctionarea clubului FC PETROLUL BERCA cu o penalitate de 600 lei pentru abaterea savarsita prevazuta la art.23 lit.n.
Data inregistrarii : 2014-08-21

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP