ALEGERI AJF BUZAU

25 Iunie 2019, la ora 19:58 / Publicat în Comunicate AJF de Adrian-Robert Petre / 351 vizualizări

ALEGERI AJF BUZAU

  Comitetul Executiv al AJF Buzau  in sedinta din 25 iunie 2019 ,   a stabilit ca sedinta Adunarii Generale Extraordinare pentru Alegerea Presedintelui AJF si a membrilor Comitetului Executiv sa fie in datade 25 iulie 2019 orele 16:00 . 

 I ) Persoanele propuse pentru a candida la funcţia de preşedinte al AJF Buzau trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

a) să depună cerere în scris privind candidatura sa;

b) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

c) să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, precum si cursuri in specialitatea management sportiv sau dreptul sportului ;

d) să demonstreze că nu au suferit condamnări penale definitive privative de libertate, pentru fapte de violente,talharii,criminalitate,trafic de copii ,indiferent de modalitatea de executare a pedepsei. Dovada îndeplinirii acestei conditii se face prin depunerea unui certificat de cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură;

e) să nu fi depăşit vârsta de 65 de ani;

f) să facă dovada propunerii scrise din partea a minim  5 (cinci)membri afiliati ;Un membru afiliat poate sa propuna pentru functia de presedinte doar un candidat . In cazul in care un membru afiliat propune mai multi candidati ,acestea se vor anula si nu se vor mai lua in calcul propunerile respective .

g) a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF  sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani consecutivi   în ultimii 4 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe proprie răspundere, legalizată la notar;

h) nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a AJF, si nu au fost suspendate in ultimii 4 ani pentru dispozitiile Regulamentului Disciplinar, art.50 – Incitarea la ura, violenta si comportare jignitoare, , art.52 –Comportare jignitoare-calomnioasa si declaratii care afecteaza imaginea fotbalului , art 54 – Rasismul Xenofobia , Discriminarea , Denigrarea , art.55 –Amenintarea , art .56 –Constrangerea , art.57 –Loviri sau alte violente , art.59 –Emiterea si folosirea documentelor , art 60 – Coruptia /Integritatea competitiilor , art 60.bis Integritatea meciurilor, inclusiv prin participarea la jocurile de pariuri sportive ,  art.61-Manipularea rezultatului  unui joc .

i) candidatii trebuie sa prezinte la depunerea dosarelor si programul strategic pentru urmatorii 4 ani de maxim 5 pagini.

     Pentru alegerea Preşedintelui AJF Buzau, numai membrii afiliaţi pot propune candidaţi. Un membru afiliat poate propune un singur candidat pentru funcţia de Preşedinte al AJF Buzau. In cazul in care un membru afiliat propune mai multi candidati ,acestea se vor anula iar candidatului nu ii se va lua in calcul respectiva propunere.

  Dosarele de candidatura se depun la secretariatul general al AJF Buzau pana pe data de 10 iulie 2019 orele 15:00 . Lista oficiala a candidatilor  declarati admisi la verificarea dosarelor se comunica  pe site-ul oficial al AJF  In data de 10 iulie 2019 , orele 18:00 . Candidatii declarati respinsi la verificarea dosarelor pot depune contestaie la sediul AJF ( Secretariatul General ) pana in data  de 12 iulie orele 15 :00 .

II)  Pentru alegerea membrilor Comitetului Executiv :

     Comitetul Executiv este compus din 5 membri, după cum urmează:

 a)  preşedintele AJF Buzau – preşedinte al Comitetului Executiv, ales de adunarea generala a AJF Buzau;

b)  4 membri , dupa cum urmeaza:

- 1-   reprezentant al cluburilor/ asociatii sportive din Liga a IV – a;

- 1  reprezentant al cluburilor/asociaţiilor din Liga a-V-a ;

- un reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori participante la campionatele judeţene;

- preşedintele Comisiei judeţene a Arbitrilor.

  Dosarele de candidatura se depun la secretariatul general al AJF Buzau pana pe data de 10 iulie 2019 orele 15:00 . Lista oficiala a candidatilor  declarati admisi la verificarea dosarelor se comunica  pe site-ul oficial al AJF  In data de 10 iulie 2019 , orele 18:00 . Candidatii declarati respinsi la verificarea dosarelor pot depune contestaie la sediul AJF ( Secretariatul General ) pana in data  de 12 iulie orele 15 :00 .

 Reprezentantii cluburilor/asociaţiilor dinLiga a IV a si a V a , al cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori participante la campionatele judeţene, sunt desemnati prin alegeri de Adunarile Generale ale acestora cu respectarea urmatoarelor conditii:

-  detin  o functie al respectivelor structuri sportive  .  Dovada se va face print-o recomandare eliberata de clubul/asociatia respectiva.

- au indeplinit un rol activ in cadrul fotbalului  ( ca jucator sau ca oficial in cadrul AJF Buzau sau structurii sportive ) pentru cel putin 3 ani in ultimii 5 ani anteriori datei in care este propus ca si candidat. Dovada indeplinirii acestei conditii se face cu o declaratie pe proprie raspundere, legalizata de notar si cu un aviz eliberat de Secretarul General al A.J.F. Buzau;

- Nu au fost  suspendate pe o perioada de 4 ani  pana   in momentul organizarii Adunarii Generale de alegeri , pentru dispozitiile : art.50 – Incitarea la ura , violenta si comportare jignitoare, , art.52 –Comportare jignitoare-calomnioasa si declaratii care afecteaza imaginea fotbalului , art 54 – Rasismul Xenofobia , Discriminarea , Denigrarea , art 55 –Amenintarea , art 56 –Constrangerea , art 57 –Loviri sau alte violente , art59 –Emiterea si folosirea documentelor , art 60 – Coruptia /Integritatea competitiilor , art 60 bis Integritatea meciurilor, art.61. Aceasta dovada se elibereaza de la Comisia de Disciplina din cadrul AJF Buzau ;

-La depunerea dosarului trebuie depus si un program strategic ,de aproximativ 3  pagini;

  In situatia cluburilor cu mai multe echipe, persoana desemnata poate candida la functia de membru in Comitetul Executiv ca reprezentant al clubului din liga in care se afla echipa de categorie superioara a clubului respectiv; Ordinea categoriilor competitionale este urmatoarea :      A) . Seniori - Liga a-4-a , Liga a-5-a , Futsal , Cupa Romaniei  B)  Juniori – campionatele U15,U14,U13,U12,U11, )

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP