COMISIA TEHNICA

06 Octombrie 2015, la ora 00:42 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Lupu / 438 vizualizări

COMISIA TEHNICA

Vineri 23.10.2015 la sediul CAMPUS TV a avut loc examenul de admitere pentru obtinerea licentei C UEFA.Va reamintim cateva lucruri despre aceasta licenta:

"Licența C se adresează fotbalului de bază. Prin fotbalul de bază înţelegând tot ceea ce implică acest joc în afara celui profesionist şi de elită. Fotbalul de bază se adresează în aceeaşi măsură băieţilor şi fetelor. Valorile fotbalului de bază sunt: educaţie, sănătate, integrare socială, educaţie sportivă. În acest sens, UEFA a lansat un program de formare a posesorilor licenţei C UEFA – curs de minimum 60 ore cu examen.(25 ore teorie si 35 ore practica).In sezonul 2015 - 2016, in Campionatul Ligii a 4-a si in Campionatele de juniori C,D,E Ghe.Ola si Ghe.Ene persoanele care au fost desemnate ca antrenori sunt obligate sa aiba minim licenta C UEFA.Echipele care nu vor respecta aceasta prevedere vor fi sanctionate conform regulamentului"

Comisia de examinare a fost formată din Mircea Constantin (preşedintele Comisiei Tehnice Judeţene), Marcu Gabriel (membru al Comisiei Tehnice Judetene) si Lambru Marian (Secretar General AJF Buzau).De asemeni, a existat si o comisie de supervizare formata din Petre Adrian (Presedinte AJF Buzau), Ilie Stefan Dragan (Coach Education Assistant din cadrul SFA - FRF) si Lupu Cristian (referent zonal FRF).

In urma testarii, au fost declarati admisi urmatorii:

1.Mihalascu Florin

2.Stanciu Dragos

3.Chiorcau Mihai

4.Bindar Lile

5.Dragomir Gabriel

6.Bacanu Alexandru

7.Vulpe Catalin

8.Bularca Bogdan

9.Craciun Aurel

10.Popescu Sebastian

11.Stoica Laurentiu

12.Nicu Ionut

13.Burlacu Marian

14.Tudose Vasile

15.Modoran Valeriu

16.Oprea Alin

17.Tomescu Fabian

18.Plaiasu Mihai

19.Ilie Ionut

Lecţiile teoretice se vor derula în sala de la CAMPUS TV, care este dotata cu ecran, tablă, proiector, pentru diferitele exemplificări in ziua de luni ora 16.00 timp de 7 saptamani.

Dupa testare, cei prezenti au asistat la o lectie teoretica predata de invitatul SFA- FRF, Ilie Stefan Dragan, despre conceperea unui antrenament.

 

 

Presedinte Comisia Tehnica:
prof.Mircea Constantin
0740 506 612

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP