Programul de talente CCA: ”Cavalerii viitorului”

24 Septembrie 2022, la ora 10:25 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Trifan / 472 vizualizări

Programul de talente CCA: ”Cavalerii viitorului”

Prestație foarte bună a tinerilor arbitri din cadrul CJA Buzău la testele preliminare din cadrul noului proiect "Cavalerii Viitorului", care au avut loc în această săptămână la București! 

Testele preliminare ale acestei ediții a programului ”Cavalerii viitorului” sunt organizate sub îndrumarea managerilor regionali FRF, fiind coordonate și supravegheate de instructorul fitness UEFA și de membrii și colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Programul face parte din strategia CCA de dezvoltare a arbitrajului la nivel județean.

Din cadrul CJA Buzău, Bulibasa Cristian, Cirjan Sebastian, Ungureanu Diana, Cighir David, Enciu Alexandru și Cornescu Andrei au promovat cu brio testele preliminare și vor face parte din program.

Este cea de-a patra ediție a acestui proiect în care au loc, în diferite locații din țară, teste preliminare pe care candidații trebuie să le treacă.Pentru a putea participa și avansa în program, tinerii participanți trebuie să obțină minimum nota 7 la testarea teoretică și trebuie să treacă și de probele fizice.

În prima etapă vor fi testați 250 de arbitri, 30 fiind femei. După fiecare etapă a programului, curs introductiv, curs de consolidare, cei mai buni arbitri vor fi testați și promovați în lotul pentru Liga 3.

Le urăm mult succes in continuare

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP