S-a stabilit programul noului sezon competițional 2023-2024

09 August 2023, la ora 10:21 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Trifan / 997 vizualizări

S-a stabilit programul noului sezon competițional 2023-2024

 ✅Noul sezon va avea un format interesant, iar prima parte va cuprinde 15 etape, urmând să debuteze pe 26 AUGUST. Competiția se va juca în sistem play-off/play-out, iar ultima etapă a sezonului regular va avea loc pe 2 decembrie. 

 🔴La finalul sezonului regular, primele 8 echipe clasate vor participa în play-off, în timp ce echipele clasate pe locurile 9-16 vor juca în play-out. Campionatul se va relua pe 2 martie cu prima etapă din play-off și play-out. Echipa clasată pe primul loc va fi declarată echipa campioană județeană și va avea șansa de a participa la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

 ⚽Sezonul 2023-2024 va aduce și o modificare importantă pentru Supercupa județeană, care va include patru echipe. Acestea vor fi echipa campioană a județului Buzău, câștigătoarea Cupei României faza județeană, echipa clasată pe locul 2 în play-off și echipa clasată pe locul 1 în play-out. 
 ❗ De asemenea, la finalul sezonului, echipele care se vor situa pe ultimele patru poziții vor retrograda direct în Liga a V-a. Astfel, se prefigurează un sezon palpitant și plin de provocări pentru echipele implicate.
 
 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP