Trofeele GHE.OLA si GHE.ENE, editia 2018-2019

08 Octombrie 2018, la ora 14:26 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Lupu / 484 vizualizări

Trofeele GHE.OLA si GHE.ENE, editia 2018-2019

 

În anul competițional 2018 - 2019 competiția Interliga de iarnă - trofeul ”Gheorghe Ola” si "Gheorghe Ene" se desfășoară în pauza competiției Interliga Națională de Fotbal U7- U10, in perioada 27.10 - 04.11.2018. Este o competiţie de fotbal pe teren redus (în sală, balon sau în aer liber) care se desfășoară pe o suprafață de joc cu dimensiunile 40m x 20m.

Pot participa pe bază de înscriere nominală numai entitățile sportive afiliate la FRF sau AJF Buzau care participă în mod obligatoriu în Interliga Națională de Fotbal in sezonul 2018-2019).

Cluburile  care  doresc  să  participe  în  competiția  Interliga  de  iarnă  -  trofeul ”Gheorghe Ola” si "Gheorghe Ene" sunt obligate să solicite în scris, AJF Buzau, înscrierea în competiție.

Cluburile   organizatoare   spund   de   ordinea   și   securitatea   participanților   la competițiile organizate de către AJF Buzau.

Operațiunile privind transferurile jucătorilor juniori eligibili se pot efectua în perioadele de transfer anuale aprobate de către Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

AJF Buzau nu poate fi făcută răspunzătoare de nici o accidentare suportată de un jucător, oficial sau suporter, de nici o pagubă suferită de către o persoană fizică, un club sau asociație sportivă.

Se  califică  în  etapele  superioare  ale  competiției,  organizate  de  FRF,  echipele campioane de județ (câte una pentru fiecare județ).

Mai jos aveti atasate regulamentele celor doua competitii.

Regulament-GHEORGHE OLA - 2018.pdf

Regulament-GHEORGHE ENE - 2018.pdf

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP