Invitatie intalnire informala - Liga 4

07 Iunie 2021, la ora 17:44 / Publicat în Comunicate AJF de Ciprian Prisacaru / 1051 vizualizări

Invitatie intalnire informala - Liga 4

 

 

Stimate domnule primar,

Stimate domnule președinte de club,

Având în vedere faptul că activitatea competițională la nivelul fotbalului județean se va relua în această toamnă, după un an și jumătate de inactivitate, doresc să vă invit la o întâlnire informală, cu privire la activitatea și oportunitățile de finanțare a cluburilor cu echipe în Liga 4, în ziua de joi, 10 iunie, începând cu ora 17:30, la sala de conferințe a Hotelului Dâmbovița din Târgoviște.

Vor fi aprofundate discuții cu privire la Regulamentul de licențiere pentru Liga 4, sezonul 2021/2022 și înscrierea echipelor în viitorul sezon, dar vor fi abordate și teme precum cea legată de modalitățile de finanțare a cluburilor sportive cu personalitate juridică.

Sunt convins că diseminarea acestor informații ne va fi de folos, va consolida parcursul echipelor din comunitățile pe care le conduceți și va completa eforturile pe care reprezentanții cluburilor le depun în acest sens.

Îmi declar convingerea că sprijinirea proiectelor sportive în această perioadă plină de provocări ne va  ajuta să revenim la normalitate mai repede și mai puternici împreună.

Pentru o bună organizare, vă rugăm să confirmați prezența și numele participanților, la secretarul general al asociației, dl. Dorin Nistor, la telefon 0721650570 sau pe email la adresa [email protected] 

Cu prietenie,

Ciprian PRISĂCARU

Președinte

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP