Comisia de futsal - Futsal bizottsag

13 Octombrie 2014, la ora 17:13 / Publicat în Comunicate AJF de Deszo Hompoth / 101 vizualizări

Comisia de futsal - Futsal bizottsag

Înscrieri pentru campionatul judeţean de futsal

AJF Harghita în parteneriat cu Futsal Club Odorheiu Secuiesc organizează campionatul judeţean de futsal. Campionatul judeţean de futsal este competiţia care se va desfăsura pe perioada sezonului rece în sistem de turnee pe zone geografice, in funcţie de numărul echipelor participante. Campionatul este o competiţie oficiala a AJF Hargita, în colaborare cu echipa de futsal de liga naţională Futsal Club Odorheiu Secuiesc. Clubul de futsal de prima ligă este foarte interesat de cooptarea unor jucători de perspectivă, care au astfel şansa de a fi remarcaţi şi eventual selectaţi pentru a evolua la singura formaţie harghiteana de jocuri sportive care evoluează în elita sportului naţional!

Competiţia este destinată echipelor  din Liga IV-a, a-V-a, a-VI-a si a-VII-a de fotbal in 11, sau echipe de futsal nou înfiinţate. Competiţia se va desfăşura în ianuarie - martie 2015. Taxa de participare este de 100 de lei. Informații suplimentare se obțin și înscrieri se fac la dl. Karda Zoltan (tel.0723753245) până la 21 noiembrie 2014.


Beiratkozás a megyei futsal-bajnokságba

A Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség a Székelyudvarhelyi Futsal Klubbal partnerségben megyei futsal bajnokságot szervez. A megyei bajnokság lebonyolítása tornarendszerben történik, földrajzi elhelyezkedés és a csaptok számától függően. A bajnokság szervezője a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség a nemzeti legmagasabb bajnokságban szereplő Székelyudvarhelyi Futsal Klubbal partnerségben. A megmérettetés nem titkolt célja, hogy a legmagasabb osztályban a megyét képviselő csapathoz újabb tehetséges játékosokat találjunk.  Részt vehetnek a megyei 4., 5.,  6. és 7. ligában szereplő csapatok is a már meglévő leigazolásokkal, de új csapatok jelentkezését is várjuk. További információkért érdeklődni és beiratkozni november 21-ig lehet Karda Zoltánnál (tel. 0723753245).

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP