Comitetul de urgenta - Sürgősségi bizottság

22 August 2018, la ora 10:40 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 410 vizualizări

Comitetul de urgenta - Sürgősségi bizottság

Comisia de urgenta AJF Harghita, intrunita pe data de 20.08.2018 in urmatoarea componenta: Tamas Zoltan - presedinte, Rokaly Attila - vicepresedinte, Hompoth Dezso - secretar generali decide:

1. In sezonul competitional 2018 - 2019 cluburile si asociatiile sportive din Liga 4 au obligativitatea folosirii pe toata durata jocului a cel putin un jucator U20 (nascut in 1999) sau mai tanar.

2. Sub rezerva sanctiunii pecuniare echipele organizatoare de jocuri din Liga 4 sunt obligate sa asigure:

- min. doi oameni de ordine cu veste reflectorizante

- min. o targa sanitara si doi brancardieri

- min. 3 mingi oficiale de joc

- ca spectatorii sa se plaseze in spatele gardului, barei de protectie sau a cordonului care separa incinta terenului de spectatori.

3. Sub rezerva neprogramarii in continuare, cluburile si asociatiile sportive comunale si satesti care nu au inscrise echipe de juniori in campionatele judetene sunt obligate sa se inscrie in Cupa Satelor pana la 20.09.2018. Informatii in acest sens pe site-ul AJF Harghita.

4. AS Tatrosforras Lunca de Jos si Ghimes Faget Lunca de Sus, care au anuntat dupa stabilirea programului de jocuri neparticiparea in Liga 4, se pot razgandi pana luni 27.08.2018 ora 13. In caz contrar vor fi amendate conform Regulamentului disciplinar (neprezentare la doua jocuri si excludere din competitie). Solicitarea de a se inscrie in Liga 5 va fi dezbatuta dupa aceasta data.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP