Comitetul de urgenta - Sürgősségi bizottság

15 Martie 2022, la ora 01:50 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 796 vizualizări

Comitetul de urgenta - Sürgősségi bizottság

1. Se aprobă afilierea provizorie a unui număr de 12 cluburi și asociații. Lista cluburilor și asociațiilor afiliate se află pe siteul AJF Harghita.

2.La propunerea Comisiei de competiții Liga 5 se organizează în 5 serii.În zona Odorhei vor fi 3 serii a câte 6 echipe (Corund, Ocland, Sânpaul, Cobătești, Praid, Mugeni, Atid, Satu Mare, Forțeni, Feliceni, Izvorul Târnavei Vârșag, Subcetate, Morăreni, Căpâlnița, Goagiu, Ocna de Jos, Avrămești, Șimonești), iar în zona Ciuc va fi o serie cu 6 echipe și una de 5 echipe (Sâncrăieni, Cozmeni, Plăieșii de Jos, Sânmartin, Sântimbru, Frumoasa, Lunca de Jos, Ciucsângiorgiu, Sândominic, Mihăileni). În fiecare serie se va juca tur-retur. Competiția va începe în perioada 2-3. aprilie 2022. Tragerea la sorți privind componența acestor serii, precum și programul jocurilor se va efectua on line pe data de 17.03.2022 începând cu ora 18,30 și va fi transmisă pe pagina de facebook AJF Harghita. Până la această dată există posibilitatea unei echipe din zona Ciuc să se înscrie pentru completarea seriei de 5 echipe.

3. Se aprobă Regulamentul de desfășurare al Ligii 5, care este afișat pe situl AJF Harghita. Primele clasate în cele cinci serii și cel mai bun loc doi din zona Odorhei vor juca un meci de baraj tur - retur. Câștigătoarele barajelor vor avea drept de promovare în Liga 4 ediția 2022-2023. Dacă se va organiza și Liga 6, ultimele clasate din cele cinci serii vor retrograda.

4. Se aprobă organizarea unui curs de prelungire a Licenței C. Cursul se va organiza vineri 18.04.2022 ora 15 la sediul Academiei de fotbal din Miecurea Ciuc. Doritorii se pot înscrie la d-nii secretari Somolyak Istvan și Papp Levente.

5. Se aprobă cheltuielile de premizare pentru finalistele la Cupa Satelor. 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP