Comitetul executiv. Végrehajtó bizottság

15 Ianuarie 2016, la ora 17:42 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 135 vizualizări

Comitetul executiv. Végrehajtó bizottság

1. S-a luat act de programul celor doi candidaţi la funcţia de preşedinte CJA Harghita, urmând ca până la sfârşitul lunii ianuarie să se decidă în acest sens.

2. Se aprobă cuantumul vizelor, contribuţiilor, taxelor şi penalităţilor pentru anul 2016, care rămân neschimbate faţă de anul 2015.

3. Se aprobă programul desfăşurării Campionatului judeţean de futsal.

4. Se aprobă ca asociaţiile sportive exclusive de futsal UH Odorheiu Secuiesc şi AS Kereszthegy Remetea să participe la campionatul judeţean fără să fie nevoite să plătească taxa de asigurare.

5. Se aprobă dezafilierea provizorie a CS Infopress Odorheiu Secuiesc ca urmare a neparticipării acestuia la niciun campionat judeţean.

6. Se ia act de situaţia financiară AJF Harghita la sfârşitul anului 2015.

7. Se stabileşte ca Adunarea generală ordinară AJF Harghita să se desfăşoare pe data de 26 februarie 2016 la Odorheiu Secuiesc.

8. Cu ocazia adunării generale se va vota candidatul la funcţia de reprezentant al asociaţiilor sportive exclusive de futsal în comitetul executiv. Candidaturile se depun până la data de 16.02.2016 prin fax sau e-mail la AJF Harghita.

9. Examenul pentru obţinerea Licenţei C UEFA se va desfăşura pe data de 6 februarie 2016 ora 10 la Sala Rakoczi din Odorheiu Secuiesc.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP