Înscriere CUPA SATELOR

05 Septembrie 2022, la ora 16:08 / Publicat în Comunicate AJF / 275 vizualizări

Înscriere CUPA SATELOR

 Cupa Satelor este o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal, dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Obiectivele strategice ale acestui proiect sunt:

• Configurarea fotbalului ca vector social în comunitățile rurale și întărirea legăturii fotbal – comunitate.

• Promovarea fotbalului în mediul rural și creșterea atractivității acestuia în satele și comunele din România.

• Descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale.

• Creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională.

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2010 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe. Sunt acceptate in competitie si echipele constituite integral din fete.

Primăriile care doresc să participe în Cupa Satelor la Fotbal sunt obligate să solicite în scris AJF- ului competent teritorial înscrierea în competiție. AJF-ul competent teritorial verifică îndeplinirea condițiilor de participare și transmite ulterior, către FRF, tabelele cu echipele participante.

Fiecare AJF, care organizează pe teritoriul județului său faza locala / faza județeană a competiției Cupa Satelor la Fotbal are obligația de a transmite până la data de 15 octombrie 2022 lista echipelor înscrise în competiție. Echipele participante sunt obligate să respecte în totalitate următoarele prevederi:

• Jucătorii sau unul dintre părinți să aibă domiciliul în localitatea care se înscrie în competiție.

Înscrierea se face pe baza formularului de înscriere (Anexa 1), vizat de primărie sau pe platforma online www.impreunasuntemfotbal.ro. Echipele care se înscriu online pe platformă, vor primi din partea FRF un set de 3 mingi (mărimea nr. 4)

• NU sunt acceptați sa participe in competiție jucători ai căror părinți prezinta pe CI, viza de flotant aplicata după data de 01.01.2023!!!

• Toți jucătorii au obligația prezentării vizei de apt medical pentru efort.

• Jucătorii vor trebui să prezinte în ziua meciului carnetul de elev vizat la zi cu poză sau legitimație de jucător (pentru cei legitimați).

Echipele organizatoare răspund de ordinea și securitatea participanților la competițiile organizate de către AJF / FRF. AJF / FRF nu pot fi făcute răspunzătoare de nici o accidentare suportată de un jucător, oficial sau suporter, de nici o pagubă suferită de către o persoană fizică sau de echipa participantă.

Se califică în etapele superioare ale competiției echipele campioane de județ (câte una pentru fiecare județ). Numele echipelor calificate vor fi transmise de AJF-uri către Comisia de organizare din cadrul FRF până la data de 20 Martie 2023, la adresa de mail daniel.petcu@frf.ro.

Primăriile cu echipe calificate din etapa județeană care vor să organizeze etapa regională trebuie să trimită cererile pentru organizarea turneelor regională până la data ședinței tehnice de organizare din data de 28 Martie 2023. Managerii regionali FRF, împreună cu președintii de AJF-uri din zonele respective, stabilesc de comun acord locul de desfășurare al fazelor regionale.

Regulament Cupa Satelor 2022 - 2023

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP