2003 - 11 maramureșeni la etapa de selecție din Cluj Napoca

24 Martie 2017, la ora 13:34 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 327 vizualizări

2003 - 11 maramureșeni la etapa de selecție din Cluj Napoca

11 jucători de la trei echipe din Maramureș (ASF Kiss Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației și ASC Vasc Cristian Târgu Lăpuș) au fost aleși pentru etapa de selecție de la Cluj Napoca în vederea alcătuirii lotului național la categoria de vârstă 2003.

La final de octombrie, jucători de la cinci echipe din Borșa, Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș și Baia Mare au participat la o primă acțiune de selecție la categoria de vârstă 2003, acțiune care a avut loc în Maramureș. 20 dintre aceștia au trecut în etapa următoare de selecție, care a avut loc în Satu Mare ieri.

Dintre aceștia 11 au reușit să facă pasul următor, spre selecția programată pentru luni în Cluj Napoca. Este vorba despre Alex Bledea (Plimob Sighetu Marmației) și Rareș Mureșan (ASF Kiss Baia Mare) - portari; Paul Coza (Plimob), Alex Moldovan (Kiss), Raul Gherman (ASC Vasc Cristian), Denis Matei (Kiss) - fundași; Gheorghe Tomșa (Plimob), Florin Balha (Kiss), Ionuț Pop (Plimob) - mijlocași; Bogdan Jeler (Kiss), Vlad Bicuschi (Plimob) - atacanți.

Miza finală este alcătuirea lotului național la această categorie de vârstă.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP