AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan

29 Martie 2018, la ora 12:28 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 447 vizualizări

AJFMM, prezentă la meciul jucat pentru Alexandru și Ștefan

Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Partida a fost condusă de Cristian Balaj și Zoltan Szekely, foști arbitri FIFA, reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” a organizat un meci de fotbal cu scop caritabil, în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Banii astfel colectaţi vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu și Ștefan Veciunca, ambii necesitând protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Jandarmii maramureșeni iubitori de fotbal și-au testat talentul în compania unor fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare, dintre care amintim doar câteva nume: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia - în meciul caritabil pentru Alexandru și Ștefan -  au fost invitate să joace fotbal și personalități locale din diverse domenii.

Partida a fost oficiată de foștii arbitri FIFA, Cristian Balaj și Zoltan Szekely. Aceștia au oferit din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), în baza parteneriatului cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, 50 de mingi persoanelor defavorizate care beneficiază de serviciile Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC. De asemenea, în cadrul tombolei pentru spectatori, Balaj și Szekely au oferit un tricou cu autografe.

În deschiderea evenimentului a fost organizat un turneu între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006-2007 de la cluburile Minaur, Kiss și Dynamic din Baia Mare, respectiv Sporting Recea.

Detalii despre parteneriatul Asociației Județene de Fotbal Maramureș cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion pot fi citite aici.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP