Dumnezeu să te odihnească în pace, Patrick Ekeng!

07 Mai 2016, la ora 12:21 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 139 vizualizări

Dumnezeu să te odihnească în pace, Patrick Ekeng!

”Introdus în teren în minutul 63 al meciului Dinamo - Viitorul, mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe gazon câteva minute mai târziu și a plecat, în tricoul alb-roșu, într-o lume mai bună, cu CĂTĂLIN HÎLDAN, FLOREA DUMITRACHE, frații ION și LICĂ NUNWEILLER, SANDU CUSTOV, MIȘA KLEIN, NELU STĂNESCU și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului nostru”, anunță FC Dinamo pe site-ul oficial al clubului.


Născut în 26 martie 1990, Patrick Claude Ekeng și-a început cariera de fotbalist la clubul francez Le Mans și a mai jucat pentru Rodez (Franța), Lausanne (Elveția), Cordoba FC (Spania), fiind transferat în Ștefan cel Mare în luna ianuarie a acestui an. A marcat unul dintre cel mai frumoase goluri ale acestui sezon competițional, în semifinalele Cupei României, 2-2 cu Steaua pe Arena Națională.


Asociația Județeană de Fotbal Maramureș își exprimă profunda tristețe pentru trecerea în neființă a lui Patrick Claude Ekeng și transmite sincere condoleanțe atât familiei jucătorului, cât și familiei clubului Dinamo București.


În memoria lui Patrick Claude Ekeng, toate meciurile de fotbal din județul Maramureș programate la acest final de săptămână vor începe cu un moment de reculegere.

Foto (c) fcdinamo.ro
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP