PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

17 Decembrie 2018, la ora 07:58 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 455 vizualizări

PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

O competiție la care au participat echipe de la Școala Generală nr. 18 Baia Mare (antrenor, Octavian Dragomir), Școala ”Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare (antrenor, Florin Șter), Școala ”Ioan Slavici” Tăuții de Sus (antrenor, Eva Cîrstea), Școala Gimnazială ”dr. Victor Babeș” Baia Mare (antrenor, Horia Buzașu) și Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu” (antrenori, Dorel Nechita și Darius Fandarac).

Echipe de băieți, dar și de fete s-au întrecut la această primă ediție a proiectului pe care instituțiile de învățământ participante doresc să îl transforme într-o tradiție. Au fost acordate distincții atât pentru echipele care au urcat pe podium, cât și premii speciale. Marea învingătoarea a acestei ediții este Școala nr. 18, plasată pe primul loc atât în întrecerea feminină, cât și în cea masculină.


Asociația Județeană de Fotbal Maramureș,  în baza parteneriatului cu Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion, a oferit mingi școlilor participante.

Date și foto furnizate de Darius Fandarac.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP