UNDER 11 - CS Sporting Recea, 2 victorii la turneul zonal

28 Mai 2018, la ora 16:48 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 316 vizualizări

UNDER 11 - CS Sporting Recea, 2 victorii la turneul zonal

În 25 și 26 mai, în Cluj Napoca a avut loc turneul zonal 8 pentru campioanele județene la nivelul de vârstă Under 11. Reprezentanta Maramureșului a fost CS Sporting Recea, care a terminat confruntările din județ neînvinsă (17 victorii și un egal în 18 partide).
 
CS Sporting Recea a reprezentat județul la etapa zonală a Campionatului Național Under 11 după un parcurs de 17 victorii și un egal bifate în cele 18 meciuri jucate în Campionatul Județean Under 11. La turneul din Cluj Napoca (zona 8) au participat campioanele din Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș și județul gazdă. 
 
Maramureșenii au disputat trei partide, câștigând două dintre acestea: 0-9 cu Academia Luceafărul Cluj, 3-2 cu CS Viitorul Zalău și 6-0 cu CS Viitorul Năsăud.
 
 
Turneul a fost câștigat de Academica Luceafărul Cluj, echipă care se califică astfel în faza următoare a Campionatului Național Under 11, constând din două turnee semifinale care vor avea loc în perioada 7-10 iunie. Campioana națională se va decide în urma turneului final, care se va juca în 16 iunie.
 
Info (c) frf.ro
Foto (c) Dănuț Sabou

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP