Daniel Sabou, noul preşedinte al AJF Sălaj

17 Martie 2015, la ora 10:45 / Publicat în Comunicate AJF / 318 vizualizări

Daniel Sabou, noul preşedinte al AJF Sălaj

Asociaţia Judeţeană de Fotbal are o nouă conducere, după ce la Adunarea Generală din 21 februarie a fost ales preşedinte Daniel Sabou - managerul clubului de copii şi juniori - CS Viitorul Zalău. 
Acesta a devenit preşedinte după ce a fost votat de 26 dintre cei 46 de delegaţi prezenţi la Adunarea Generală, în timp ce celălalt candidat - Ioan Onicaş, a avut 19 voturi în favoarea sa. 
“Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în proiectul pe care l-am prezentat. Revitalizarea fotbalului sălăjean, după cum se şi intitulează proiectul meu, trebuia făcută de mulţi ani. Am convingerea că voi reuşi acest lucru în perioada următoare împreună cu oamenii care vor fi alături de mine la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Sunt convins că putem face mai mult decât s-a realizat în ultimii ani, astfel încât echipele care evoluează în campionatele judeţene să aibă condiţii mult mai bune de pregătire şi desfăşurare a jocurilor, iar calitatea fotbalului sălăjean să crească”, a declarat noul preşedinte la scurt timp după alegeri. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP