Dumbrăvița obține calificarea în finala Cupei Satelor

11 Mai 2022, la ora 22:06 / Publicat în Comunicate AJF de Raul Ghiciulescu / 459 vizualizări

Dumbrăvița obține calificarea în finala Cupei Satelor

Echipa Dumbrăvița este ultima calificată în faza finală a Cupei Satelor, în urma jocurilor disputate contra formațiilor din Criscior (Hunedoara), Slatina Timiș (Caraș-Severin) și Socodor (Arad). Finala competiției se va juca la Gura Râului, Sibiu, în perioada 20-22 mai 2022.

 
Dumbrăvița a marcat 25 de goluri în cele trei meciuri jucate: 7-0 cu Socodor, 4-0 cu Criscior și 14-1 cu Slatina Timiș. Timișorenii au făcut parte din cea mai spectaculoasă grupă de la această fază regională, cu 44 de goluri marcate în 6 meciuri!
 
Baza sportivă “Cindrelu” din Gura Râului va găzdui meciurile dintre cele 8 echipe calificate la turneul final: Marsani (Dolj), Șura Mare (Sibiu), Bucșani (Dâmbovița), Ulmeni (Călărași), Cumpăna (Constanța), Miroslava (Iași), Șanț (Bistrița-Năsăud) și Dumbrăvița (Timiș).
 
Faza finală se va desfășura astfel: cele opt echipe calificate vor fi împărțite în două grupe a câte patru formații, urmând a se juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.
 
Le dorim mult succes tinerilor jucători în faza următoare!
 
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP