CONCURS DE DOBANDIREA CALITATII DE OBSERVATOR AJF

07 Iulie 2017, la ora 23:53 / Publicat în Comunicate AJF de Adrian-Robert Petre / 712 vizualizări

CONCURS DE DOBANDIREA CALITATII DE OBSERVATOR AJF

      1.  Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau  organizează concurs  pentru dobandirea calitatii de observator pentru jocurile desfășurate la nivelul Ligii a 4-a, Liga a 5-a,si Liga a 6 a  precum a Campionatele de de Juniori in sezonul competitional 2017-2018 . Vor fi scoase la concurs 20 de locuri .

      2.   Persoanele care doresc să obţină calitatea de observator judetean trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foşti jucători internaţionali, divizionari,judeteni, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în cadrul  AJF,  sau a cluburilor de fotbal”, specialisti in arbitraj , arbitri sau arbitri  asistenti care si –au incheiat aceasta  activitatea ,  se pot înscrie la concurs  în perioada 24  iulie –16   august  2017-orele 14,00 la sediul A.J.F. BUZAU– Secretariatul general  , sau pot comunica documentele aferente dosarului de înscriere prin email la adresa  [email protected] sau prin curier pe adresa Asociatia Judeteana de Fotbal Buzau, (, Str. Mesteacanului nr. 20) cu condiția ca respectivele documente să fie primite la sediul AJF  în termenul de înscriere . Orice documente primite ulterior datei limită de înscriere nu vor fi avute în vedere.

     3. Înscrierea se face printr-o cerere semnată( vezi model site-ul AJF)  și, obligatoriu, însoțită de CV-ul candidatului (în cuprinsul căruia va fi detaliată experiența/calificarea în activitatea fotbalistică), copie C.I. si  adeverință medicală, altfel dosarul va fi respins. Vârsta minima a candidatilor este 30 de ani iar cea maxima  va fi 70 de ani. In urma validarii dosarelor persoanele admise vor participa la concurs. Anuntarea rezultatelor se va face in ziua de 16.08.2016  orele 16 :00 la sediul AJF si pe site-ul oficial  www.frf-ajf.ro/buzau.

   4.  Concursul va avea loc in data de 17.08.2017 orele 17:00 la sediul AJF ,sala de sedinte Adrian Vizireanu si va consta intr-un test format din 20 de intrebari -10 intrebari tip grila si 10 intrebari sinteza.

 - Fiecare intrebare va fi notata cu 0,5 puncte.

 -  Rezulatatele vor fi anuntate in data de 18  August  2017 la sediul AJF  si pe  site-ul AJF Buzau www.frf-ajf.ro/buzau.

-   Primii 20 de candidati declarati admisi vor intra in lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018. 

  In functie de numarul de locuri disponibile , Comitetul Executiv al A.J.F. Buzau poate organiza un alt concurs pe parcursul sezonului 2017-2018.

 Cele 20 de  întrebări sunt împărțite în 6  secțiuni, după cum urmează:

          -  3 intrebari   din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice din judetul Buzau;

          -  2 intrebari  din Regulamentul Disciplinar

          -  1  intrebare  din Legea 4 /2008 completată cu Legea 10/2012.

           -  5  intrebari din  Regulamentul Ligilor a 4 a ,a 5 a si a 6 a  pentru sezonul 2017-2018 ;

           -   5 intrebari  din Regulamentul de Organizare a Activitatii Observatorilor editia 2017-2018

           -  4  intrebari din Legile Jocului .

Regulamentele  enuntate  mai sus se gasesc  pe site –ul AJF Buzau la sectiuna regulamente  

www.frf-ajf.ro/buzau)

   5.   Suplimentar față de numărul de 20  locuri prevăzute la concurs ,lotul de observatori oficiali pentru sezonul 2017-2018 va fi completat cu  observatorii federali    (  Liga 1,2,3 ) , cu persoanele care dețin funcția de președinte al unei Comisii din cadrul AJF  , de  membru al C.J.A sau care  dețin o functie in  Comitetul Executiv A.J.F.

  6.      Înaintea examinării candidaților și de față cu aceștia, Comisia de Examinare  ,   va extrage o variantă de test din cele trei propuse și  sigilate în prealabil  .  

 

  7.      Comisia de examinare va fi formata din : -

-           dl .Petre Adrian Robert –presedinte AJF ;          

-           dl . Lambru Marian – secretar general AJF ,  

-           dl.  Lupu Cristian –consilier presedinte AJF;

 Candidații declarați respinsi vor putea formula  contestatie in termen de 2 zile de la data afisarii rezultatelor. 

8.       Dupa completarea lotului de observatori oficiali , Departamentul de Observatori din cadrul AJF ,format din domnii Mihalache Gheorghe si Lungu Romeo Daniel,  va organiza un curs de perfectionare a cunostintelor care va avea loc in data 26   August  in intervalul  10:00 -14 :00  la sala de sedinte ,,Adrian Vizireanu,, .

9.  . Calitatea de observator de joc va fi acordată pentru o perioadă de 1 an competițional . Cei care au dobandit aceasta calitate vor primi carnet de observator vizat si se vor supune regulamentelor AJF.

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP