In memoriam PORUMB DENIS GABRIEL

18 Iunie 2023, la ora 16:40 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Trifan / 1063 vizualizări

In memoriam PORUMB DENIS GABRIEL

 În data de 17 iunie 2023, comunitatea sportivă din județul Buzău a primit cu tristețe și durere vestea tragică a trecerii în neființă a unui tânăr talentat, Denis Porumb. La vârsta de numai 17 ani, Denis a pierdut lupta cu viața în urma unui accident nefericit petrecut în Cochirleanca, în timp ce încerca să recupereze o minge de fotbal.

 

Denis era un elev strălucit în clasa a XI-a la Liceu cu Program Sportiv Buzău. În ciuda tinereții sale, el avea deja o carieră promițătoare în fotbal și era cunoscut ca un campion în devenire. Cu echipa Voința Cochirleanca, Denis a reușit să câștige titlul de campion județean la categoria U19 în sezonul competițional 2022-2023.

 

Născut la data de 15 noiembrie 2005, Denis a fost o sursă de inspirație pentru mulți tineri din comunitatea sa. Era recunoscut pentru abilitățile sale fotbalistice remarcabile, dar și pentru determinarea și dedicarea cu care își urmărea visul de a ajunge un jucător de fotbal profesionist. Efortul său susținut și pasiunea arzătoare au fost mereu evidente în modul în care își desfășura antrenamentele și în modul în care se implica în meciurile echipei sale – antrenor Vointa Cochirleanca U19, Adrian Horhocea

 

Tragedia care a pus capăt vieții lui Denis Porumb a șocat întreaga comunitate sportivă din Buzău. Prietenii, colegii de echipă și antrenorii sunt profund întristați de această pierdere devastatoare. Întregul oraș îl plânge pe un tânăr talentat care avea potențialul de a ajunge departe în lumea fotbalului.

În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile comunității se îndreaptă către familia lui Denis Porumb. Suntem alături de ei în această perioadă de doliu și ne rugăm pentru puterea de a depăși această pierdere tragică.

 

Denis Porumb va rămâne mereu în inimile noastre ca un exemplu de tenacitate, pasiune și perseverență. A luptat pentru visurile sale cu toată energia și dedicarea, și, deși timpul petrecut pe acest pământ a fost scurt, amintirea sa va trăi în continuare prin spiritul său de învingător.

 

Echipa Asociației Județene de Fotbal Buzău este profund îndurerată de tragedia în care a pierit Denis Porumb, un jucător talentat de numai 17 ani. Familia fotbalului buzoian a pierdut jucător, un campion, un coechipier, un prieten, un copil nevinovat, care va rămâne veșnic în inimile noastre! Dumnezeu să te odihnească, Denis!

 

"Nu doar familia, prietenii si fotbalul buzoian plâng acum, ci întregul suflet buzoian. Este copleșitor să accept că Denis, un copil talentat, muncitor, un campion care avea toată tinerețea înainte, a pierit într-un accident atât de nedrept. În momente ca acestea realizăm cât de neputincioși suntem în fața sorții și cât de important este să prețuim fiecare clipă pe care o avem alături de cei dragi. Nu cred că există cuvinte care să poată alina durerea familiei lui Denis. Le sunt alături și le doresc multă putere și ocrotire de la Dumnezeu pentru a depăși această tragedie. Dumnezeu să aibă grija de sufletul tău, Denis!"

 

Președinte Asociația Județeană de Fotbal Buzău, Adrian Robert Petre

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP