Adunarea Generala Ordinara a Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova

06 Iulie 2021, la ora 09:31 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 1661 vizualizări

Adunarea Generala Ordinara a Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova

 

Adunarea Generala Ordinara a Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova

 

In conformitate cu dispozitiile art. 30 din Statutul Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova, Biroul Executiv a hotarat in sedinta din 05.07.2021 convocarea Adunarii Generale Ordinare a Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova, care va avea loc la data de 06.08.2021, ora 17:00 la Hotel Restaurant Best Ploiesti, situat in Ploiesti, Bd. Republicii Nr. 154, cartier Albert, Judetul Prahova, avand urmatoarea ordine de zi:

1.  constatarea întrunirii cvorumului;

2.  aprobarea ordinii de zi;

3.  alocuţiunea preşedintelui AJF;

4. desemnarea scrutatorilor şi a Comisiei de validare a voturilor, a comisiei electorale şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor – atunci când este cazul;

5. desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea procesului-verbal oficial al Adunării Generale sau verificarea acestuia în cazul în care a fost făcut prin stenogramă;

6. prezentarea raportului Comitetului Executiv şi a raportului administraţiei AJF;

7. prezentarea bilanţului contabil pe anul precedent, aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv;

8. afilierea, dezafilierea, suspendarea, retragerea şi/sau excluderea membrilor AJF, după caz;

9. alegerea Preşedintelui asociaţiei, alegerea Vicepreşedinţilor şi a membrilor Comitetului Executiv, alegerea preşedintelui şi a membrilor Comisiei de Cenzori.

10. punerea în discuţie a propunerilor transmise de către membrii AJF şi ai Comitetului Executiv;

 

Membri afiliati vor comunica la secretariatul AJF Prahova, cu minim 3 zile inaintea Adunarii Generale, numele delegatilor care vor participa.

 

Dosarele de candidatura pentru functia de Presedinte si functiile de Vicepresedinte se vor depune pana la data de 19.07.2021 inclusiv, la sediul AJF Prahova situat in Ploiesti, Str. Pielari Nr. 5, Judetul Prahova, in intervalul orar 9:00-11:00.

 

Se desemneaza Comisia de Verificare a Dosarelor Candidatilor formata din urmatorii membri:

1.       Presedinte: av. Mihalache Romina Georgiana

2.     Membru: Popa Marian

3.      Membru: Andreoiu Ion

4.     Secretar: Achimescu Stelian Ioan

 

Sedinta Comisiei de Verificare a Dosarelor Candidatilor va avea loc in data de 20.07.2021, ora 11:00, urmand ca procesul-verbal sa fie afisat pe site-ul oficial al AJF Prahova, www.frf-ajf.ro/prahova.

Eventualele contestatii pot fi formulate pana la data de 21.07.2021 ora 10:00 si pot fi depuse la sediul AJF Prahova sau transmise prin email la adresa [email protected]

 

Se desemneaza Comisia de Solutionare a Contestatiilor formata din urmatorii membri:

1.       Presedinte: av. Rosu Alexandru Cristian

2.     Membru: Mainea Paul Romeo

3.      Membru: Stefan Stefan

4.     Secretar: Vasile Radu

 

Sedinta Comisiei de Solutionare a Contestatiilor va avea loc la data de 21. 07.2021, ora 12:00, la sediul AJF Prahova, urmand ca procesul-verbal sa fie afisat pe site-ul oficial al AJF Prahova, www.frf-ajf.ro/prahova.

 

Conform art. 44 alin 3 din Statutul AJF Prahova, persoanele propuse pentru a candida la funcţia de Preşedinte al AJF trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

a) să depună cerere în scris privind candidatura sa;

b) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

c) să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă - studii superioare de lungă durată (4 ani, sau 3 ani+masterat), absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

d) să demonstreze că nu au suferit condamnări penale definitive privative de libertate, indiferent de modalitatea de executare a pedepsei. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face prin depunerea unui certificat de cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură;

e) să nu fi depăşit vârsta de 65 de ani;

f) să facă dovada propunerii scrise din partea a cel puţin 5 membri afiliaţi;

g) au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, preşedinte al unei comisii din cadrul AJF/LPF/FRF sau preşedinte de club/asociaţie indiferent de nivelul de competiţii. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe propria răspundere, legalizată la notar.

h) nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/ AJF.

 

Dosarele candidatilor pentru functia de Presedinte trebuie sa contina urmatoarele documente:

1.       -Cerere de inscriere

2.     -Carte de identitate – original si copie

3.      -Diplomă de licenţă - studii superioare de lungă durată (4 ani, sau 3 ani+masterat), absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – original si copie

4.     -Cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile inainte de data depunerii dosarului de candidatura

5.     -Propuneri scrise din partea a cel putin 5 membri afiliati

6.     -Declaratie pe propria raspundere pentru indeplinirea conditiilor de la literele g si h.

 

Conform art. 45 alin 3 din Statutul AJF Prahova, persoanele propuse pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte al AJF trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

a) Să depună cerere în scris privind candidatura sa;

b) Să aibă cetăţenie română şi domiciliul în România;

c) Să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat;

d) Să demonstreze că nu au suferit condamnări penale definitive private de libertate, indiferent de modalitatea de executare a pedepsei. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face prin depunerea unui certificat de cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură;

e) Să facă dovadă propunerii scrise din partea a cel puţin 5 membrii afiliaţi;

f) Să depună în scris programul strategic privind organizarea şi dezvoltarea activităţii fotbalistice pe care îl preconizează respectivul candidat pentru viitorul mandat de patru ani.

g) Nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/AJF/AMFB. Condiţiile prevăzute la lit b) şi lit.d) de mai sus trebuie să fie îndeplinite pe toată durata exercitării mandatului.

h) să nu fi depăşit vârsta de 75 de ani;

 

Dosarele candidatilor pentru functia de Vicepresedinte trebuie sa contina urmatoarele documente:

1.       -Cerere de inscriere

2.     -Carte de identitate – original si copie

3.      -Diplomă de bacalaureat – original si copie

4.     -Cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile inainte de data depunerii dosarului de candidature

5.     -Propuneri scrise din partea a cel putin 5 membri afiliati

6.     -Declaratie pe propria raspundere pentru indeplinirea conditiilor de la lit. g.

 

Secretariatul General notifica membrii afiliati cu cel putin 30 zile înainte de data la care va avea loc Adunarea Generala, cu privire la posibilitatea acestora ca în termen de 15 zile să inainteze propunerile in vederea includerii acestora pe ordinea de zi.

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP