Comunicat

01 Februarie 2021, la ora 15:22 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 1555 vizualizări

Comunicat

 

Astazi, Federatia Romana de Fotbal a gazduit o sesiune video de lucru cu asociatiile judetene de fotbal afiliate, in care s-a analizat activitatea FRF si s-au dezbatut problemele cu care se confrunta fotbalul amator, atat la nivel de seniori cat si la nivel de juniori.

Printre subiectele de lucru abordate, s-a aflat si acela de reluare a competitiilor pe care le organizeaza fiecare AJF in parte.

In momentul de fata, FRF abordeaza doua idei de lucru in vederea modificarii protocolului medical, idei care sa permita si sa fie accesibile membrilor afiliati spentru reluarea competitiilor la nivelul amatorilor.

Demersurile urmeaza sa fie avizate de Ministerului Tineretului si Sportului si inaintate Ministerului Sanatatii, astfel incat pana la sfarsitul lunii februarie sa poata fi comunicat protocolul medical agreat.

In speranta unei rezolutii cat mai permisive in vederea reluarii activitatii, AJF Prahova indeamna membrii afiliati sa urgenteze procedurile de inscriere si aplicare a vizelor, astfel incat in luna martie sa fim pregatiti pentru inceperea competitiilor in conditiile protocolului medical in forma propusa de FRF.

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP