Dor de fotbal

24 Iunie 2020, la ora 13:54 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 1219 vizualizări

Dor de fotbal

Astazi, la Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, in aer liber in tribuna I, cu respectarea normelor de distantare sociala, AJF Prahova a programat o intalnire cu membrii afiliati calificati in Optimile Cupei Romaniei, intre care s-au regasit si reprezentanti ai primelor 6 echipe clasate in Campionatul Ligii A Prahova.

Pe ordinea de zi a discutiilor abordate s-au aflat scenariile propuse de catre Comisia de Competitii de finalizare a Campionatului Ligii A Prahova si a Cupei Romaniei, pe criteriul sportiv (reluarea competitiilor in situatia in care conditiile impuse de normele in vigoare o vor permite) sau de inghetare a competitiilor si forma de desemnare a campioanei Ligii A si castigatoarea Cupei Romaniei, cu respectarea datelor impuse de Federatia Romana de Fotbal pentru comunicarea reprezentantelor judetului.

De asemenea, au fost discutate conditiile impuse de legislatia in vigoare pentru desfasurarea antrenamentelor, conditii care au fost afisate si pe site-ul AJF Prahova.

In situatia in care conditiile de reluarea a competiilor dupa data de 15 iulie 2020 (data la care expira starea de alerta) vor permite reluarea acestora la nivelul sportului amator, s-a procedat la tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei, in urma careia a rezultat urmatorul program:

1.     Bradetul Stefesti – CS Petrolistul Boldesti

2.     CS Blejoi 2 – CS Cornu

3.     CS Bordeni Scorteni –CSO Tricolorul Breaza

4.     CS Manesti 2013 Coada Izvor – CSO Plopeni

5.     CS Petrolul Baicoi – CS Paulesti

6.     AFC Brebu – AFC Banesti

7.     Unirea Urlati – CSO Teleajenul Valenii de Munte

8.     CS Brazi Negoiesti – CS Petrolul 95 Ploiesti

In functie de evolutia reglementarilor din domeniu, Comisia de Competitii va proceda la programarea jocurilor si comunicarea datelor de disputare.

Urmatoarea intalnire a fost stabilita pentru data de 13 iulie 2020 orele 12:00 pentru noi discutii pentru reluarea competitiilor.

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP