HOTARARE COMITET DE URGENTA AJF PRAHOVA

10 Martie 2020, la ora 16:03 / Publicat în Comunicate AJF / 3344 vizualizări

HOTARARE COMITET DE URGENTA AJF PRAHOVA

 In urma comunicarii dintre AJF Prahova si Federatia Romana de Fotbal, Comitetul de Urgenta al AJF Prahova a adoptat urmatoarele masuri:


1. Avand in vedere Decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență de a închide unitățile de învățământ preuniversitar în perioada 11-22 martie, se suspenda toate competitiile de copii si juniori desfasurate în perioada 11-22 martie, indiferent de categoria de vârstă.

2. Competițiile de seniori organizate de AJF Prahova se pot desfășura cu următoarele condiții :

 

(a)  în perioada 08.03.2020-31.03.2020 acestea se desfășoară fără spectatori

(b)  prin excepție de la prevederea de mai sus în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu respectarea următoarelor condiții : -   numărul de participanți mai mic de 1000 

                -   să fie efectuată o analiză de risc privind organizarea jocului.
(c) AJF Prahova recomanda evitarea strangerilor de mana inaintea meciurilor. AJF Prahova si Federația Română de Fotbal se aliniază astfel la decizia UEFA care a anunțat că jucătorii nu vor mai da mâna cu adversarii și arbitrii ca parte a protocolului premergător startului partidelor din competițiile UEFA.

 • Prevederile art.59.2 din ROAF (jocuri fara spectatori): jucatori, oficialii de joc, accesul în stadion al unui număr de max. 30 de oficiali de la fiecare echipă, max. 5 persoane reprezentând autoritățile locale, pompieri, stewarzi, personal tehnic, personal de producție TV, jurnaliști, fotografi, etc.  Arbitrii si observatorii vor supraveghea aplicarea dispozitiilor de mai sus.  

În plus, AJF Prahova si FRF solicită ca igienizarea vestiarelor să se facă înainte și după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacțiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spații deschise.

De asemenea, întărind apelul autorităților în această direcție, AJF si FRF recomandă:

 

 • Spălați-vă mâinile de multe ori;
 • Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
 • Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile;
 • Acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel de unică folosință dacă strănutați sau tușiți;
 • Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul;
 • Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
 • Utilizați masca de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
 • Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
 • Evitați pe cât posibil deplasarea cu mijloacele de transport în comun;
 • Nu frecventați spațiile comerciale la orele de vârf.

 

 • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP