In atentia echipelor din Liga A

10 Septembrie 2018, la ora 10:20 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 470 vizualizări

In atentia echipelor din Liga A

 

- Va solicitam ca pana la data de 21.09.2018 sa prezentati la sediul AJF Prahova sau prin email la adresa [email protected] o lista cu jucatorii activi participanti in editia de campionat 2018-2019, impreuna cu datele de identificare (CNP). De asemenea, se vor anexa listei copiile de pe buletinele de identitate ale jucatorilor. 

- De asemenea, pentru actualizarea datelor, va solicitam sa ne comunicati lista organelor de conducere ale cluburilor, site-uri web, adrese de email, siglele in format electronic, sediu social, etc. 

- Pentru intocmirea ID-urilor persoanelor care vor lua loc pe banca de rezerva, va solicitam sa prezentati fotografiile persoanelor, nume si prenume, precum si calitatea acestora. *Conform ROAF, pe banca tehnică au dreptul de a fi prezente următoarele categorii de oficiali: 1. Conducător de delegație – (delegat/delegat supleant ori team manager ori director/manager sportiv) 2. Antrenorul principal 3. Un antrenor secund 4. Director tehnic sau antrenor secund/preparator fizic/antrenor de portari 5. Un medic 6. Medic/masor / fizioterapeut / asistent medical/kinetoterapeut

-Costul unui ID este de 10 RON/persoana

-Neindeplinirea cerintelor de mai sus conduce la penalitate sportiva si neprogramarea pentru jocurile urmatoare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP