In atentia membrilor afiliati

11 Martie 2019, la ora 11:31 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 758 vizualizări

In atentia membrilor afiliati

 In atentia echipelor participante in competitiile AJF Prahova, in vederea tiparirii ID-urilor (badge) obligatorii pentru persoanele oficiale care vor participa la jocuri, va solicitam sa ne comunicati pana la data de 18.03.2019 pe mailul [email protected], urmatoarele date:  

-Numele si prenumele

-Functia detinuta (antrenor, antrenor secund, delegat, asistent medical, preparator fizic, antrenor portari, organizator, responsabil cu ordinea si siguranta, etc.)

-Sigla clubului in format electronic

*costul unui ID este de 10 lei/buc

Lipsa ID-urilor va duce la imposibilitatea de a lua loc pe banca sau de a fi recunoscuta ca persoana oficiala. 

Va reamintim dispozitiile ROAF:

Pe banca tehnică au dreptul de a fi prezente următoarele categorii de oficiali:

1. Conducător de delegație – (delegat/delegat supleant ori team manager ori director/manager sportiv) 2. Antrenorul principal 3. Un antrenor secund 4. Director tehnic sau antrenor secund/preparator fizic/antrenor de portari 5. medic 6. Medic /masor / fizioterapeut / asistent medical/kinetoterapeut Persoanele menționate la punctele 1, 5 și 6 au obligația dovedirii calității deținute și atestării acesteia, după caz.

Persoanele care dețin funcția de Președinte al clubului / administrator / manager general / director general sau orice altă persoană care deține o funcție echivalentă, precum și orice persoană care are calitatea de asociat sau acționat în cadrul clubului sau finanțează / sponsorizează / împrumută clubul, chiar dacă nu figurează în actele clubului dar a cărei apartenență la un club este de notorietate nu au dreptul de a lua loc pe banca de rezerve, cu excepția situațiilor în care persoanele respective au încheiat cu clubul în cauză un contract valabil de antrenor, vizat de Comisia Tehnică De asemenea, aceste persoane nu pot cumula funcția deținută cu funcția de team manager / delegat al clubului / organizator competiții / director sportiv ș.a.m.d. Nici un antrenor trecut în organigrama clubului nu are voie să fie trecut ca persoană oficială: team manager, director sportiv, manager, staff medical, masor. Conducătorul delegației (team managerul/directorul sportiv/manager sportiv/delegat/delegat supleant) are obligația de a-și dovedi calitatea prin purtarea unui ID. Membrii staff ului tehnic care au dreptul de a lua loc pe banca de rezervă au obligația de a purta la loc vizibil un ID (card de identitate profesională) care va cuprinde cel puțin numele, prenumele, funcția și numărul licenței aflate în termen de valabilitate. De asemenea și membrii staff-ului medical (medic și masor / fizioterapeut / asistent medical) au obligația de a purta ID-uri. Nerespectarea prevederilor de mai sus determină imposibilitatea persoanei respective de a ocupa un loc pe banca tehnică sau banca tehnică suplimentară. Înaintea începerii fiecărui joc oficial, arbitrul va verifica documentele pe baza cărora oficialii fiecărei echipe, înscrişi în raportul de arbitraj, au acces pe banca de rezerve. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP