Sancţiunile Comisiei de Disciplină şi Competiţii

13 Aprilie 2018, la ora 10:46 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 912 vizualizări

Sancţiunile Comisiei de Disciplină şi Competiţii

 - Jucatorul Stanciu Adrian-Unirea Lacul Turcului-a fost sanctionat cu suspendarea pe 2 ani conform Art. 65 lit. e din R.D., penalitate sportiva 500 lei

-In baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din RSTJF, se sanctioneaza CS Campina cu interzicerea dreptului de a transfera si legitima jucatori in calitate de club cesionar si scaderea de puncte asupra celor acumulate in campionat de echipa de categoria cea mai ridicata, depunctare 2 puncte. Comisia a acordat termen in data de 02.05.2018 , ora 13:00, data la care clubul debitor sa prezinte dovada platii fata de creditorul ACS HM Junior, conform hotararilor comisiilor jurisdictionale a caror punere in executare a fost solicitata si incuviintata, pentru a evita in continuare depunctarea si excluderea.

*In temeiul dispozitiilor art. 115 din RD partile au dreptul sa solicite in scris comunicarea motivarii hotararii in termen de 3 zile de la comunicarea acesteia. Comunicarea pe site-ul oficial al AJF (www.frf-ajf.ro/prahova) are valoare de comunicare oficiala pentru partile interesate, termenele regulamentare urmand a fi calculate de la afisare, conform dispozitiilor art. 1071 alin. 4 din Regulamentul Disciplinar.

*Impotriva hotararilor Comisiei de Disciplina partile pot formula recurs in termen de 2 zile de la comunicare, potrivit dispozitiilor art. 116 din RD.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP