Sancţiunile Comisiei de Disciplină şi Competiţii

18 Mai 2018, la ora 09:53 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 940 vizualizări

Sancţiunile Comisiei de Disciplină şi Competiţii

 

Nr. Crt.

Numele jucatorului/oficialului

Clubul

Sanctiunea

1

 

AS Romanesti – Prahova Nedelea

Art. 13 alin. 4 din ROAF, art. 79 alin. 1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD se omologheaza rezultatul jocului AS Romanesti-Prahova Nedelea cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AS Romanesti

2

Zecheru Mihnea Catalin Petrus

Recolta Dumbrava

Revizuire art. 121 din RD

Comisia ia act de Ordonanta dispusa de Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova la data de 25 aprilie 2018 prin care, se dispune clasarea cauzei cu privire la suspectul Zecheru Mihnea Catalin Petrus pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, in temeiul disp. Art. 16 alin. 1 lit. c din Codul de Procedura Penala. Constata ca sunt indeplinite conditiile impuse de art. 121 din RD si, pe cale de consecinta, admite cererea de revizuire. Modifica in parte hotararea din data de 08.11.2017 cu privire la incidentele petrecute la jocul Recolta Dumbrava-Viitorul Pantazi disputata la data de 28.10.2017 in cadrul Ligii C Prahova Seria Mizil, in sensul ca, conform dispozitiilor art. 65 lit. a din RD, se suspenda jucatorul Zecheru Mihnea Catalin Petrus 8 jocuri, cu o penalitate sportiva de 200 lei.

3

 

AFC HM Junior – CS Campina – punerea in executare a hotararilor

Avand in vedere cererea de recuzare, in temeiul dispozitiilor art. 95 alin. 6 din Regulamentul Disciplinar, Comisia de Disciplina inainteaza cererea de recuzare catre Comisia de Apel din cadrul AJF Prahova in vederea solutionarii cu celeritate a acesteia.

 

 

*In temeiul dispozitiilor art. 115 din RD partile au dreptul sa solicite in scris comunicarea motivarii hotararii in termen de 3 zile de la comunicarea acesteia. Comunicarea pe site-ul oficial al AJF (www.frf-ajf.ro/prahova) are valoare de comunicare oficiala pentru partile interesate, termenele regulamentare urmand a fi calculate de la afisare, conform dispozitiilor art. 107alin. 4 din Regulamentul Disciplinar.

**Impotriva hotararilor Comisiei de Disciplina partile pot formula recurs in termen de 2 zile de la comunicare, potrivit dispozitiilor art. 116 din RD.

 *** Conform art. 20 alin. 4 din RD, cluburile sunt in mod solidar responsabile pentru penalitatile aplicate jucatorilor si oficialilor lor. Neplata penalitatilor sportive atrage dupa sine sanctiunea neprogramarii pentru jocurile urmatoare, fata de dispozitiile art. 35 din RD.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP