Sanctiuni Comisia de Disciplina

16 Noiembrie 2017, la ora 16:17 / Publicat în Comunicate AJF de Cătălin Popescu / 1865 vizualizări

Sanctiuni Comisia de Disciplina

 Liga A

-          Talianu Alexandru, antrenor Unirea Teleajen, a fost sanctionat cu avertisment pentru proteste la adresa arbitrilor, la finalul partidei– Art. 53 alin. 1 din R.D cu aplicarea art. 15 din R.D.

Superliga B

-          Constantin Gheorghe, delegat Real Rio Cocosesti, fost sanctionat cu avertisment pentru proteste la adresa arbitrilor, la finalul partidei– Art. 53 alin. 1 din R.D cu aplicarea art. 15 din R.D.

-          Simion Lucian, jucator AS Podenii Vechi, a fost suspendat 5 etape si a primit o penalitate sportiva de 200, intrucat a adresat injurii si a incercat sa loveasca arbitrul partidei – art. 65 lit. A din R.D.

-          Rezultatul partidei Luceafarul Drajna-AS Podenii Vechi a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Luceafarul Drajna – art. 48 alin. 1 din R.D. coroborat cu art. 83 alin. 10.4 din R.D.

-          Dobre Marian, delegat AS Podenii Noi Valea Dulce, a fost suspendat 3 luni si a primit o penalitate sportiva de 300 lei, intrucat a intimidat delegatul echipei adverse in incercarea acestuia de a formula contestatie- Art. 55 si 56 din R.D.

 

Liga B Sud

-          Nita Ion, antrenor Prahova Nedelea, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei, pentru proteste vehemente la adresa arbitrului – Art. 53 alin . 1 din R.D.

-          Jucatorul Stancu Eduard, Unirea Calinesti, a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. G din R.D.

-          Rezultatul partidei CS Manesti 2013 –Muntenii Campina a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CS Manesti 2013 – Art. 83 alin. 10.5

-          Zafiu Andrei, jucator NG Bratasanca, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru lovirea cu pumnul in cap a unui adversar – art. 63 lit. B din R.D.

-          Rezultatul partidei NG Bratasanca – Unirea Bratesti a fost omologat cu scorul de 3-0 in favoarea echipei NG Bratasanca – Art. 26 alin. 4 din R.D. coroborat cu art. 83 alin. 13 din R.D.

Liga B Est

-          Antrenorul Manole Stelu (CS Brazi Negoiesti) a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 100 lei pentru injurii adresate arbitrului – Art 52 alin. 1 lit. A din R.D.

-          Jucatorul Stan Daniel (AS Gorgota) a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 40 lei pentru cumul de avertismente – Art. 63 lit. G din R.D.

Liga C Valeni

 

-          Jucatorul Petre Gheorghe (Soimii Apostolache) a fost suspendat 12 etape si a primit o penalitate sportiva de 300 lei pentru injurii adresate arbitrului si bruscarea acestuia – Art. 65 lit. A si B  si art. 53 alin. 4 din R.D.

-          Jucatorul Gheorghe Alin (Soimii Apostolache) a fost suspendat 16 etape si a primit o penalitate sportiva de 300 lei pentru injurii adresate arbitrului, scuiparea acesuia si lovirea arbitrului – Art. 65 lit. A, din R.D.

-          Echipa Soimii Apostolache a fost sanctionata cu avertisment pentru comportarea neregulamentara a spectatorilor art. 80 lit. C din R.D.

-          Jucatorul Radu Liviu, Tirana Homoraciu, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate de 80 lei pentru un atac cu talpa pe tibia unui adversar- art. 63 lit. A din R.D.

-          Jucatorul Milu Ion, AS Starchiojd, a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate de 100 lei pentru cumul de avertismente art. 63 lit. G din R.D.

-          Militaru Gheorghe, antrenor AS Starchiojd, a fost suspendat 1 etapa si a primit o penalitate de 100 lei pentru proteste la adresa arbitrului – art. 53 alin. 1 din R.D.

-          Fofirca Gheorghe, jucator AS Starchiojd, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrului – art. 65 lit. A din R.D.

 

Liga C Campina

-          Jucatorul Dumitrescu Dragos, Viitorul Provita, a fost suspendat 2 etape si a primit o penalitate sportiva de 80 lei pentru injurii la adresa arbitrului – Art. 65 lit. A din R.D.

-          Echipa Viitorul Provita, a fost sanctionata cu ridicarea dreptului de organizare a meciurilor pe propriul stadion pentru 1 etapa si a primit o penalitate sportiva de 100 lei, intrucat un spectator a patruns in terenul de joc si a lovit arbitrul asistent – art. 80 lit. C, art. 82.1 din R.D.

Liga C Mizil

-          Conform dispozitiilor art. 65 lit. a, b si e din R.D. se suspenda jucatorul Onea Mihai (Recolta Dumbrava) 2 ani si se aplica o penalitate sportiva de 1000 lei.

-          - Conform dispozitiilor art. 65 lit. a, b si e din R.D. se suspenda jucatorul Zecheru Catalin Mihnea (Recolta Dumbrava) 1 an si se aplica o penalitate sportiva de 500 lei.

-          - Conform art. 52 alin.7 din R.D se sanctioneaza echipa Recolta Dumbrava cu excluderea din competitia in curs 2017-2018.

-          - Conform art. 83 alin. 1 lit. c din R.D. se omologheaza rezultatul jocului cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Viitorul Pantazi.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP