Start la baraj pentru CS Blejoi

13 Iunie 2019, la ora 09:57 / Publicat în Comunicate AJF de Cristian Damian / 505 vizualizări

Start la baraj pentru CS Blejoi

Campioana judeţului Prahova şi, totodată, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, în speţă CS Blejoi, va încerca pentru al doilea an consecutiv să facă pasul spre Liga a III-a. Elevii antrenorului Răzvan Vlad se vor confrunta, într-o dublă manşă, cu giurgiuvenii de la AS Mihai Bravu. Jocul tur este programat sâmbătă, 15 iunie, ora 18.00, pe stadionul "Ion Mangeac" din localitatea Izvoarele, iar şapte zile mai târziu prahovenii vor disputa cel de-al doilea joc al barajului, pe propriul teren (ora 17.30).

 Pe această cale, AJF Prahova urează mult succes echipei CS Blejoi în încercarea de a promova în Liga a III-a. 

 

Rezultatele echipelor prahovene de juniori

Juniori A: AFC Băneşti-Urleta a pierdut calificarea în etapa semifinală, fiind învinsă în etapa interjudeţeană de CSM Dunărea Giurgiu - 0-0 la Bănești și 1-2 la Giurgiu.

Juniori B: CSO Tricolorul Breaza nu a avut adversar în etapa interjudețeană, astfel că s-a calificat în runda următoare, meciuri care se vor desfășura la Breaza, în perioada 14-16 iunie, după următorul program:

                                  - vineri, 14 iunie, ora 11.00: CSS Slatina - CSO Tricolorul Breaza;

                                  - sâmbătă, 15 iunie, ora 11.00: CSS Slatina - SC Dinamo 1948 SA;

                                  - duminică, 16 iunie, ora 11.00: SC Dinamo 1948 SA - CSO Tricolorul Breaza.

Juniori D: ACS Petrosport Ploiești a fost eliminată în urma turneului organizat la Ploiești, pe terenurile de la ”Strejnic” și ”Teleajen”. Prahovenii au câștigat cu 2-1 jocul cu AFC Argeș Pitești 1953 Vulturii Alb-Violeți, 5-1 cu ACS Dinamic Kids Videle, iar disputa cu CS CFR Simeria au pierdut-o cu 2-3.

Juniori E: ACS Petrosport Ploiești a câștigat etapa de zonă, în urma victoriilor cu echipele SCM Râmnicu Vâlcea (scor 6-0), Viitorul 2010 Buzău (5-0), ACS Corona 2010 Brașov (1-0) și a rezultatului de egalitate, 2-2, cu ACS FC Dănuț Coman Pitești. În etapa semifinală, prahovenii au pierdut jocurile SC FC Viitorul SA Constanța (1-4) și LPS Vaslui (0-3), dar au învins cu 3-2 pe SC Fotbal Club FCSB SA.

 

  

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP