In atentia membrilor afiliati

17 Septembrie 2020, la ora 11:21 / Publicat în Comunicate AJF de Giurgiu AJF Giurgiu / 603 vizualizări

In atentia membrilor afiliati

 Stimați colegi,

     Sper ca acest email să vă găsească în cele mai bune condiții de sănătate.

     În ultimul email am promis că de îndată ce voi ști deciziile luate la nivel guvernamental referitoare la competițiile în aer liber de copii juniori și seniori vă voi înștiința numaidecât.

     După cum ați remarcat din mass-media până astăzi nu a fost luată o decizie politică favorabilă nouă, în sensul diminuării/renunțării/relaxării măsurilor de siguranță sanitară astfel încât să ne permită începerea competițiilor.

     După ultimele discuții avute între reprezentanții FRF în special ale președintelui, cu miniștrii cu responsabilități în luarea unor asemenea decizii vă spun că, din păcate, speranțele de reușită se amână pentru 1 octombrie. Bineânțeles că și atunci se va decide în funcție de situația epidemiologică.

     Setul de propuneri înaintat spre aprobare de către FRF, de modificare a prevederilor cuprinse în ultimul ordin comun MTS și MS nu a fost aprobat și a fost amânat pentru sfârșitul lunii septembrie.

     Vă înțeleg nemulțumirea și în același timp nu pot să nu remarc că toate eforturile noastre sunt zadarnice, iar consecințele amânării sinedie a începerii competițiilor provoacă reacții critice (să folosesc un termen rezonabil) la adresa noastră.

     Vă voi ține la curent cu evoluția evenimentelor.

Cu prietenie

Octavian Goga

VICEPRESEDINTE FRF

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP