Hotararea Comitetului de Urgenta al AJF Giurgiu

10 Martie 2020, la ora 12:44 / Publicat în Comunicate AJF / 357 vizualizări

Hotararea Comitetului de Urgenta al AJF Giurgiu

 In conformitate cu Hotararea Comitetului de Urgenta al FRF din 08.03.2020 si avand in vedere punctul 2 al Hotararii nr. 6 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, Comitetul de Urgenta al AJF Giurgiu, a luat urmatoarele masuri:

- dispune ca jocurile din cadrul competitiilor organizate de AJF Giurgiu programate pana la data de 31.03.2020, inclusiv, sa se desfasoare fara spectatori ( cu portile inchise), au acces in stadion persoanele prevazute la alin. 1, lit.a)-j), la care se adauga:

a) Maximum 30 de oficiali, jucatori, sponsori, din cadrul fiecarui club, pe baza de tabel nominal semnat de delegatul clubului;

b) Personalul angajat al clubului, strict necesar pentru functionarea instalatiilor stadionului si organizarea jocului, pe baza de tabel nominal si legitimatie de serviciu;

c) Fortele de ordine; numarul de persoane din dispozitivul de siguranta va fii consemnat in planul de actiune;

d) Ziaristi, cate unul de la fiecare organ de presa, pe baza de tabel nominal, intocmit de clubul organizator;

e) Cel mult 5 persoane, reprerzentand autoritatile publice locale;

f) Reprezentantii FRF/AJF, pe baza legitimatiei de serviciu sau a delegatiei emise de forul competent;

g) Observatorul de joc va supraveghea respectarea prevederilor de mai sus.

Prin exceptie de la prevederile de mai sus, in situatia obtinerii avizului prealabil al Directiei de Sanatate Publica competente la nivel local, jocurile vor putea fii organizate cu spectatori, cu respectarea urmatoarelor conditii:

1. numarul de participantii sa fie mai mic de 1000

2. sa fie efectuata o analiza a riscului cu privire la organizarea jocului respecti cu spectatori elaborata la nivelul Institutului National de Sanatate Publica.

Suspendarea tuturor competitiilor de copii si juniori la nivel judetean pana la redeschiderea scolilor 22.03.2020, inclusiv.

DIRECTIA de SANATATE PUBLICA GIURGIU

Blv. Bucuresti bl. 114,sc. A,  loc. Giurgiu

tel. 0246214176

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP