Adunarea Generala de Alegeri

28 Februarie 2018, la ora 10:28 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 282 vizualizări

Adunarea Generala de Alegeri

HOTĂRÂREA ADUNĂRII GENERALE DE ALEGERI

AJF HARGHITA

din data de 27.02.2018

 

      Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita, legală şi statuară, desfăşurată la sediul Liceului Teoretic Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc str. Baroti Szabo David nr. 32, în prezenţa a 53 de delegaţi din totalul de 64 de membri afiliaţi, hotărăşte:

 

1.      Aprobă Raportul Comitetului Executiv şi Raportul administraţiei AJF Harghita.

2.      Aprobă bilanţul contabil pe anul 2017 şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv.

3.      Aprobă Raportul comisiei de cenzori.

4.      Aprobă Planul de activitate şi bugetul pe anul 2018.

5.      Consideră ca asociaţii şi cluburi afiliate la AJF Harghita, cluburile şi asociaţiile care participă într-un campionat organizat de AJF Harghita în sezonul 2017 – 2018 (64 de asociaţii şi cluburi sportive). Restul asociaţiilor şi cluburilor care nu participă în campionatele organizate de AJF Harghita ediţia 2017 – 2018 sau s-au retras din această ediţie se consideră dezafiliate. Voturi pentru 53.

6.      Se aprobă modificarea Statului AJF Harghita. Voturi pentru 53.

7.      Aprobă cu 53 de voturi pentru numirea ca membru de onoare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal pe dl. KECSETI PAL.

8.      Se alege Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita, pe o perioadă de 4 (patru) ani, format dintr-un preşedinte, 1 vicepreşedinte şi 5 membrii.

8.1  Aprobă rezultatul votului pentru alegerea preşedintelui AJF Harghita cu 53 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţinere. Conform acestui vot a fost ales preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita dl. TAMAS ZOLTAN.

8.2  Aprobă rezultatul votului pentru alegerea vicepreşedintelui cu 52 voturi pentru, 0 împotrivă, 1 abţinere. Conform acestor voturi a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita dl. ROKALY ATTILA.

8.3  Aprobă rezultatul votului pentru reprezentantul Ligii 4 în Comitetul Executiv cu 6 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţinere. Conform acestor voturi a fost ales ca reprezentant al Ligii 4 în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita, dl. GYORFI ZSOLT.

8.4  Aprobă rezultatul votului pentru reprezentantul Ligii 5 în Comitetul Executiv cu 20 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţinere.  Conform acestor voturi a fost ales ca reprezentant al Ligii 5 în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita, dl. SORBAN VENCEL.

8.5  Aprobă rezultatul votului pentru reprezentantul Ligilor 6 şi 7 în Comitetul Executiv cu 18voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţinere.  Conform acestor voturi a fost ales ca reprezentant al Ligilor 6 şi 7 în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita, dl. FEKETE DOMOKOS.

8.6  Aprobă rezultatul votului pentru reprezentantul cluburilor de copii şi juniori în Comitetul Executiv cu 4 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţineri. Conform acestui vot a fost ales ca reprezentant al cluburilor de copii şi juniori în Comitetul Executiv  al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita dl. SZABO ATTILA.

8.7  Aprobă rezultatul votului pentru reprezentantul cluburilor de futsal în Comitetul Executiv cu 2 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abţineri. Conform acestui vot a fost ales ca reprezentant al cluburilor de futsal în Comitetul Executiv  al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita dl. BALINT ATTILA.

9.      Aprobă numirea în funcţia de trezorier al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita pe dl. KARDA ZOLTAN.

10.  Aprobă componenţa Comisiei de cenzori, care este formată din: Csiki Andrei, Gyorfi Emese şi Peter Iosiv.

11.  Propunerile şi sugestiile membrilor vor fi discutate în prima şedinţă a noului Comitet Executiv.

12.  Membrii asociaţiei îi împuternicesc pe d-nii HOMPOTH DEZSO şi KECSETI PAL să facă toate demersurile legale cu privire la înregistrarea prezentului înscris la Judecătoria Miercurea Ciuc şi cu semnarea acestui act pe dl. TAMAS ZOLTAN.

13.  Prezentul înscris a fost tehnoredactat la Liceului Teoretic Tamasi Aron din Odorheiu Secuiesc str. Baroti Szabo David nr. 32, judeţul Harghita, în ziua de 27.02.2018, în 4 exemplare, urmând ca actul adiţional să fie autentificat de către notarul public.

 

Aceste Hotărâri au fost adoptate cu 53 voturi pentru 0 împotrivă şi 0 abţinere.

Odorheiu Secuiesc, 27.02.2018.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP