Comisia tehnica. Edzői bizottság

20 Aprilie 2015, la ora 22:51 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 89 vizualizări

Comisia tehnica. Edzői bizottság

AJF Harghita prin Comisia tehnica organizeaza un nou curs pentru obtinerea Licentei C UEFA. Inscrierile se fac pana pe 30.04.2015. Data examenului de admitere: se va anunta ulterior. Informatii suplimentare de la dl. JAKAB ZOLTAN tel. 0744632654. ([email protected])

Pentru a obtine licenţa C UEFA candidatii trebuie sa urmeze un curs de minimum 60 ore finalizat cu examen.
 
Vor fi admişi la acest curs următorii:
  • absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat
  • actualii instructori remarcaţi prin activitatea prestată
  • tineri cu vârsta minimă de 18 ani, fete şi băieţi, care au practicat sau practică fotbalul
  • persoane cu pasiune pentru fotbal care au un profil moral corespunzător
   
  • cerere tip
  • fotocopie după CI, certificat de naştere, diploma de bacalaureat şi după carnetul de instructor (acolo unde este cazul)
  • cazier juridic
  • adeverinţă medicală din care să rezulte că este sănătos clinic
  • chitanţa doveditoare achitării taxei (150 lei)
 
Examenul de admitere constă într-o probă practică (joc la două porţi) şi o probă teoretică (scris – subiecte din regulamentul de joc şi cultură generală fotbalistică). Ambele examene se vor nota cu calificative de la 1 la 10, iar nota finală va fi obţinută prin media aritmetică a celor două note şi trebuie să fie minim 6.
 
Comisia de examinare, care răspunde de organizarea întregului curs, va fi formată din preşedintele Comisiei Tehnice Judeţene şi încă 2 membri (aceştia vor fi numiţi de către preşedintele AJF în colaborare cu preşedintele Comisiei Tehnice).
 
Cursanţii sunt obligaţi să frecventeze toate formele de activitate şi să îndeplinească toate cerinţele. Sub o frecvenţă de 80%, un cursant nu poate absolvi cursul.
Candiaţii se pot înscrie doar la cursul organizat de către asociaţia de fotbal din judeţul de domiciliu. Excepţie: candidaţii din judeţele care nu pot organiza un astfel de curs se vor adresa asociaţiilor de fotbal din judeţul cel mai apropiat.
Evaluarea finală cuprinde: examen teoretic, examen practic, interesul manifestat. Examenul practic constă în conducerea unor părţi dintr-o lecţie de antrenament sau a unui antrenament în totalitate cu teme stabilite de comisie.
 

In conformitate cu recomandarile UEFA, valabilitatea tuturor licentelor este de maximum 3 ani. De altfel, aceasta este inscrisa pe card; pentru reinnoirea licentei este obligatorie efectuarea a minimum 15 ore de actualizare a cunostintelor, testare si bineinteles continuitate practica.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP