Comitetul de urgenta - Sürgősségi bizottság

01 Martie 2019, la ora 08:27 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 360 vizualizări

Comitetul de urgenta - Sürgősségi bizottság

Válaszolva a 4. Liga Nyugati Csoport csapatainak beadványára a következő döntés született:

1. A bajnokság kezdési időpontja egy héttel halasztódik, ennek következtében 2019. május 10-én hétközi forduló lesz.

2. Az orvosi vizsga díjszabása nem a HMLSZ hatásköre. A megyei egészségügy (DSP) nevezi ki a Hargita megyei jogosultságot.

ART. 7. RSTJF

1.c. Au drept de joc jucatorii care au aviz medical acordat de unitatea medico-sportivă competentă, înscris în carnetul de legitimare, prin care se atestă că jucătorul respectiv este apt să practice jocul de fotbal.

3. A megfigyelői díjjak kapcsolatban -mikor nincs lehetőségünk hozzajárulni- kell alkalmazzuk a RLSZ szabályzatát:

 

Art. 63. ROAF

5. Arbitrii şi observatorii au dreptul la: a) Indemnizaţie de arbitraj/observare;

b) Cheltuieli de transport, de masă şi de cazare.

FRF şi AJF/AMFB stabilesc baremurile de arbitraj în funcţie de categoria competiţională. Cheltuielile de cazare, masă, indemnizaţie de arbitraj/observare şi transport pentru arbitri şi observatori se suportă de către clubul organizator. Drepturile financiare se achită arbitrilor de către clubul organizator pe baza facturilor si chitantelor pe baza facturilor/chitanțelorși a deconturilor întocmite de aceştia, respectiv a documentelor justificative (pentru cheltuielile de transport). De aceleaşi drepturi beneficiază şi observatorii oficiali.

6. Drepturile financiare cuvenite arbitrilor şi observatorilor (barem de arbitraj/observare şi cheltuieli de transport) trebuie să fie achitate de către clubul organizator, la stadion, înainte de începerea jocului sau în termen de maxim 30 de minute de la terminarea jocului, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP