Comitetul executiv. Végrehajtó bizottság

20 August 2014, la ora 12:13 / Publicat în Comunicate AJF de Deszo Hompoth / 79 vizualizări

Comitetul executiv. Végrehajtó bizottság

DECIZIA NR. 9/18.08.2014 A COMITETULUI EXECUTIV

 

  1. Se aprobă participarea echipelor înscrise la  Liga 4, 5, 6, 7 şi juniori ediţia 2014 – 2015 şi sistemul de desfăşurare a competiţiilor.
  2. În competiţia Cupa României sunt programate toate asociaţiile, iar baremul de arbitraj şi observare se plătesc în mod egal de ambele echipe.
  3. Se atrage atenţia echipelor, că în cazul neprezentării, echipa vinovată, pe lângă amendă va trebui să achite şi baremul de arbitraj şi observare pentru un joc nedisputat (jumătate din baremul întreg). De asemenea o echipă care se prezintă la teren cu mai puţin de 11 jucători şi din orice cauză nu termină jocul respectiv, va trebui să achite întregul barem de arbitraj şi observare.
  4. Se aprobă lista nominală a observatorilor oficiali judeţeni (21 de persoane), pentru sezonul 2014/2015, postate pe site-ul AJF Harghita. Acestia vor sustine un examen teoretic, iar delegarile vor fi facute pe baza rezultatelor obtinute. Data susţinerii testului va fi anunţat în scurt timp.
  5. Se atrage atenţia tuturor echipelor, că toate jocurile din toate campionatele se pot desfăşura numai pe terenuri omologate de AJF. Un exemplar din dovada omologării trebuie să fie la teren la fiecare joc. Cei care nu posedă această dovadă trebuie să solicite AJF Harghita pentru a efectua omologarea, în caz contrar riscă să piardă jocul respectiv.
  6. Asociaţiile care până la începerea campionatelor nu rezolvă datoriile financiare către AJF nu vor fi programate.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP