Zona Ciuc - Csík körzet

15 Noiembrie 2016, la ora 13:54 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 139 vizualizări

Zona Ciuc - Csík körzet

AJF HARGHITA

Com. Ciuc

 

                                   BULETIN INTERN  Nr. 28  din 15. 11. 2016

 

            Toate jocurile au fost omologate conform Raportul arbitrilor, mai putin jocurile de la Lunca de Sus  si  Baile Tusnad, care nu s-au jucat din cauza zapezii si viscolului. In functie de starea terenurilor meciurile vor fi reprogramate.

 

                        HOTARAREA  COMISIEI  DE  DISCIPLINA

 

1.      Juc. Tanczos Alpar (Sancraieni) pentru provocare, se suspenda un joc conform articolului 51 si primeste o penalitate sportiva de 80 lei.

2.      Asistentul medical Gyorgy T. Attila (Sanmartin) pentru lovire se suspenda  una luna, conform articolului 57/1. Suspendarea incepe cu primul joc din primavara.

3.      Pentru comportamentul neregulamentar al unui suporter propriu si al asistentului medical, conform art.82/1, AS Alcsik Sanmartin se sanctioneaza cu interzicerea dreptului de organizare a unui joc pe propriul teren, si primeste o penalitate sportiva de 300 lei.

-          Jocul respectiv poate fii organizat la o distanta minima de 15 km de la sediul As. Sp. Alcsik Sanmartin, iar locul va fi comunicat in scris AJF-ului cu 30 zile inaintea inceperii etapei 13 din primavara anului 2017.

4.      Pentru comportamentul neregulamentar al unui suporter propriu (lovirea arbitrului) echipa AS Szefite Sansimion se sanctioneaza cu organizarea unui joc pe propriul teren fara spectatori coform articolul 82/2 din Regulament disciplinar si primeste o pen.sport. de 150 lei.

5.      Juc. junior, Lovasz Alpar (Promuresul Toplita) se suspenda 2 jocuri conform art. 63/1.f si primeste o penalitate sportiva de 45 lei

 

                                                                       COMISIA

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP