HOTARARI COMITET EXECUTIV - 22.05.2023

25 Mai 2023, la ora 10:49 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 390 vizualizări

HOTARARI COMITET EXECUTIV - 22.05.2023

 

ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ILFOV - Comitetul Executiv

București, Calea Griviței nr. 355-357, Clădirea Griro, Sector 1, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 2011/A/2002, CIF 10077702

 

 

 

PROCES VERBAL

din data de 22.05.2023

 

 

La şedinţa din data de 22.05.2023 a Comitetului Executiv a Asociaţiei Județene de Fotbal Ilfov, București, Calea Griviței nr. 355-357, Clădirea Griro, Sector 1, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 2011/A/2002, CIF 10077702, din totalul de 5  membri ai acestuia, au fost prezenți un număr de 4 membri, din care 4 membri au fost prezenţi personal, respectiv au participat: BUHAC Constantin, LOLICERU Vlad, COZA Ionuț, CHIRIAC Iordan,

 

Prezenţa la şedinţă a fost de 80% din totalul membrilor comitetului executiv fiind întrunit statutar (conform prevederilor legale în vigoare).

 

Membrii Comitetului Executiv prezenți în ședință au desemnat Președinte al ședinței pe dl. BUHAC Constantin.

Președintele ședinței, dl Buhac Constantin, a desemnat secretar de ședință pe dl. Blagoe Daniel, secretar general al Asociaţiei Județene de Fotbal Ilfov care urmează să întocmească prezentul proces verbal al ședinței.

 

Ordinea de zi a şedinţei a fost:

 

1.    Aprobarea conditiilor de evaluare pentru obtinerea Cerificatului de Licentiere in vederea participarii in campionatul liga a 4 a, sezonul 2023-2024, organizat de AJF Ilfov.

2.    Aprobarea conditiilor de participare in campionatul liga a 5, sezonul 2023-2024,  organizat de AJF Ilfov 

3.    Aprobarea actualizarii taxelor, cotizatiilor si penalitatilor valabile incepand din anul competitional  2023 – 2004.

4.    Aprobarea bugetului pentru premierea echipelor castigatoare ale competitiilor Liga a 4 a, Liga a 5 a, Juniori U19, U17, U15.

 

5.    Numirea si aprobarea membrilor Comisiei AJF Ilfov de Evaluare si Licentiere.

6.    Numirea si aprobarea membrilor Comisiei de Omologare stadioane a AJF Ilfov.

7.    Numirea si aprobarea membrilor Comisiei pentru Statutul Jucatorului.

8.    Aprobarea rectificarii Statutului AJF Ilfov, in urma modificarii abuzive aduse  acestuia, fara a avea acordul Adunarii Generale a membrilor afiliati a AJF Ilfov, de catre fostii membrii CEX al AJF si punerea in acord cu statutul cadru al Federatiei Romane de Fotbal  in vederea obtinerea avizului juridic din partea acesteia!

9.    Actualizarea Regulamentului de Aplicare a Statutului AJF Ilfov.

10.  Aprobarea Regulamentului de Organizare si Desfasurare a Activitatii arbitrilor in cadrul Competitiilor Judetene din Cadrul AJF Ilfov.

11.  Aprobarea premierii tuturor echipelor de juniori (U19, U17, U15) la finala Cupei Romaniei !

 

12.  Aprobarea orgnizarii turneului ,,Kids Cup Ilfov”,  editia 1 si a bugetului de cheltuieli !

 

 

În urma dezbaterilor purtate în timpul şedinţei între membrii comitetului executiv reprezentaţi personal s-au luat următoarele hotărâri:

1.    Se aproba regulamentul de evaluare si obtinere a certificarii in vederea participarii in campionatul judetean liaga a 4, sezonul 2023-2024, organizat de  AJF Ilfov.

2.    Se aproba conditiile de participare in campionatul liga a 5, sezonul 2023-2024,  organizat de AJF Ilfov.

3.    Se aproba actualizarea taxelor, cotizatiilor si penalitatilor, valabile incepand cu sezonul 2023-2024, conform anexei.

4.    Se aproba bugetul pentru premierea castigatoarelor campionatelor judetene Liga a 4 a, Liga a 5 a, Juniori U19, U17, U15 si trofeul Fair Play .

5.    Se aproba numirea domnilor Porumbacu Mugurel, Serban Marius si Tanasa Mugurel ca membrii ai comisiei de Evaluare si Licentiere.

 

6.    Se aproba numirea domnilor Buhac Constantin, Serban Marius si Tanasa Mugurel ca membrii ai comisiei de omologare.

7.    Se aproba numirea domnilor Porumbacu Mugurel, Serban Marius si Tanasa Mugurel ca membrii ai comisiei pentru Statutul Jucatorului .

8.    Se aproba punerea in dezbatere publica, prin publicarea pe site-ul AJF Ilfov a draftului de lucru in vederea modificarii si punerii in acord cu Statutul cadru al FRF, a Statutului AJF Ilfov, cu posibilitatea de aducere de amendamente de catre mebrii afiliati in termen de 15 zile de la publicare .

9.    Se aproba demararea procedurilor de actualizare a Regulamentului de Aplicare a Statutului prin publicarea pe site-ul AJF Ilfov a draftului de lucru, cu posibilitatea de aducere de amendamente de catre mebrii afiliati in termen de 15 zile de la publicare .

10.  Se aproba Regulamentul de Organizare si Desfasurare a Activitatii arbitrilor in competitiile organizate de AJF Ilfov.

11.  Se aproba organizarea premierii echipelor de juniori (U19, U17, U15) la finala Cupei Romaniei.

12.  Se aproba orgnizariea turneului ,,Kids Cup Ilfov”, editia I si a bugetului de cheltuieli aferente asistentei medicale, baremurilor de arbitraj, a premiilor si a protocolului de organizare.

 

Prezentul Proces Verbal a fost încheiat într-un exemplar original pentru arhiva Asociației Județene de Fotbal Ilfov și intră în vigoare de la data publicării pe site ul oficial www.frf-ajf.ro/ilfov

Hotărârile adoptate se vor aduce la cunoştinţa tuturor membrilor adunării generale, precum şi secretarului general, prin comunicarea Procesului Verbal, în scopul ducerii la îndeplinire/punerii în aplicare a acestora.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP