HOTARARI COMITETUL EXECUTIV - 03.04.2023

03 Aprilie 2023, la ora 22:18 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 461 vizualizări

HOTARARI COMITETUL EXECUTIV - 03.04.2023

 


ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE FOTBAL ILFOV - Comitetul Executiv

București, Calea Griviței nr. 355-357, Clădirea Griro, Sector 1, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 2011/A/2002, CIF 10077702

 

 

PROCES VERBAL

din data de 03.04.2023

 

 

La şedinţa din data de 03.04.2023 a Comitetului Executiv a Asociaţiei Județene de Fotbal Ilfov, București, Calea Griviței nr. 355-357, Clădirea Griro, Sector 1, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 2011/A/2002, CIF 10077702, au fost prezenți un număr de 7 membri, din care 7 membri au fost prezenţi personal, respectiv au participat: BUHAC Constantin, LOLICERU Vlad, COZA Ionuț, CHIRIAC Iordan, TANASA Mugurel, SERBAN Marius, PORUMBACU Mugurel

Prezenţa la şedinţă a fost de 80% din totalul membrilor comitetului executiv fiind întrunit statutar (conform prevederilor legale în vigoare).

Membrii Comitetului executiv prezenți în ședință au desemnat Președinte al ședinței pe dl. BUHAC Constantin.

Președintele ședinței, dl BUHAC Constantin, a desemnat secretar de ședință pe dl. Blagoe Daniel, secretar general al Asociaţiei Județene de Fotbal Ilfov care urmează să întocmească prezentul proces verbal al ședinței.

Ordinea de zi a şedinţei a fost:

1.     Analizarea memoriului depus de CS Branesti cu privire la faptul ca, desi se afla sub incidenta hotararii Comisiei de Disciplina care a dispus interdictia de a mai efectua transferuri CSO Bragadiru a operat schimbari de statut si noi legitimari. 

În urma dezbaterilor purtate în timpul şedinţei între membrii Comitetului Executiv reprezentaţi personal s-au luat următoarele hotărâri:

Hotărâre unică.

Având în vedere:

a) Dispozițiile art. 26 din Regulamentul Disciplinar al Asociatiei Judetene de Fotbal Ilfov potrivit cărora ,, Interzicerea transferurilor împiedică clubul sancţionat să mai legitimeze sau să transfere jucători (în calitate de cesionar) în prima sau în următoarele două perioade de transfer.´

b) Potrivit dispozițiilor art 7 alin. (1) din Statutul AJF, scopul A.J.F. Ilfov îl constituie dezvoltarea constantă a practicării jocului de fotbal și promovarea, coordonarea și controlul acestuia pe teritoriul Județului Ilfov, până la nivelul Ligii a V-a inclusiv, în conformitate cu spiritul de fair-play, precum și cu valorile educaționale, culturale și umanitare ale acestuia, în special prin intermediul programelor pentru juniori și de dezvoltare, în conformitate cu atribuțiile acordate de către F.R.F.

c) Potrivit dispozițiilor art. 7 alin. (2) lit. s) din  Statutul AJF  În acest sens, principalele obiective ale A.J.F. Ilfov sunt: (...) respectarea principiilor dezvoltării durabile în toate activitățile.   

d) În arătarea bunei credințe a AJF Ilfov în raport cu  scopul  și obiectivele entității noastre constând în sprijinirea tuturor membrilor afiliați – cluburi sportive, oficiali,  jucători precum și a oricăror persoane fizice și juridice care activează în activitatea fotbalistică, principii subsumate principiilor guvernate de Statutul și Regulamentele Federației Române de Fotbal, Uniunii Europene de Fotbal Asociație și ale Federației Internaționale de Fotbal Asociație;

HOTĂRÂREA NR. 1

SE SOLICITA Comsiei de Competitii a AJF Ilfov, identificarea schimbarilor de statut si noilor legitimari de jucatori efectuate de CSO Bragadiru si transmiterea acestora catre Comisia pentru Statutul Jucatorului a AJF Ilfov, in vederea verificarii respectarii prevederilor regulamentare la momentul intocmirii acestora.

Prezentul Proces Verbal a fost încheiat într-un exemplar original pentru arhiva Asociației Județene de Fotbal Ilfov și intră în vigoare de la data publicării pe site ul oficial www.frf-ajf.ro/ilfov

Hotărârile adoptate se vor aduce la cunoştinţa tuturor membrilor adunării generale, precum şi secretarului general, prin comunicarea Procesului Verbal, în scopul ducerii la îndeplinire/punerii în aplicare a acestora.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP