Hotărâre Comitet Executiv - 16.02.2023

16 Februarie 2023, la ora 19:06 / Publicat în Comunicate AJF de Vasile Daniel Blagoe / 502 vizualizări

Hotărâre Comitet Executiv - 16.02.2023

PROCES VERBAL

din data de 16.02.2023

La şedinţa din data de 16.02.2023 a Comitetului Executiv a Asociaţiei Județene de Fotbal Ilfov, București, Calea Griviței nr. 355-357, Clădirea Griro, Sector 1, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor sub nr. 2011/A/2002, CIF 10077702, din totalul de 5  membri ai acestuia, au fost prezenți un număr de 4 membri, din care 4 membri au fost prezenţi personal, respectiv au participat: BUHAC Constantin, LOLICERU Vlad, COZA Ionuț, CHIRIAC Iodan.

Prezenţa la şedinţă a fost de 80% din totalul membrilor comitetului executiv fiind întrunit statutar (conform prevederilor legale în vigoare).

Membrii Comitetului executiv prezenți în ședință au desemnat Președinte al ședinței pe dl. BUHAC Constantin.

Președintele ședinței, dl BUHAC Constantin, a desemnat secretar de ședință pe dl. Blagoe Daniel, secretar general al Asociaţiei Județene de Fotbal Ilfov care urmează să întocmească prezentul proces verbal al ședinței.

 Ordinea de zi a şedinţei a fost:

 1.     Revocarea Hotărârilor nr. 1, 2 și 3 ale Procesului Verbal al Comitetului Exectutiv al AJF Ilfov din data de 19.01.2022.

În urma dezbaterilor purtate în timpul şedinţei între membrii comitetului executiv reprezentaţi personal s-au luat următoarele hotărâri:

Hotărâre unică.

Având în vedere:

       i.         Dispozițiile art. 213 cod civil potrivit cărora Membrii organelor de administrare  ale unei persoane juridice trebuie să acționeze în interesul acesteia, cu prudența și diligența cerute unui bun proprietar.

     ii.         Potrivit dispozițiilor art 7 alin. (1) din Statutul AJF Scopul A.J.F. Ilfov îl constituie dezvoltarea constantă a practicării jocului de fotbal și promovarea, coordonarea și controlul acestuia pe teritoriul Județului Ilfov, până la nivelul Ligii a V a inclusiv, în conformitate cu spiritul de fair – play, precum și cu valorile educaționale, culturale și umanitare ale acestuia, în special prin intermediul programelor pentru juniori și de dezvoltare, în conformitate cu atribuțiile acordate de către F.R.F.

    iii.         Potrivit dispozițiilor art. 7 alin. (2) lit. s) din  Statutul AJF  În acest sens, principalele obiective ale A.J.F. Ilfov sunt: (...) respectarea principiilor dezvoltării durabile în toate activitățile.   

    iv.         În arătarea bunei credințe a AJF Ilfov în raport cu  scopul  și obiectivele entității noastre constând în sprijinirea tuturor membrilor afiliați – cluburi sportive, oficiali jucători precum și a oricăror persoane fizice și juridice care activează în activitatea fotbalistică, principii subsumate principiilor guvernate de Statutul și Regulamentele Federației Române de Fotbal, Uniunii Europene de Fotbal Asociație și ale Federației Internaționale de Fotbal Asociație;

     v.         Potrivit dispozițiilor art. 40 din Statutul AJF:

Se aprobă REVOCAREA Hotărârilor 1, 2 și 3 ale Deciziei Comitetului Exectutiv al AJF Ilfov astfel cum acestea au fost adoptate în data de 19.01.2023, respectiv (cităm pentru claritate)

”Hotărârea nr. 1

SE APROBĂ SUSPENDAREA PROVIZORIE în temeiul art. Art.14 alin. (2) paragraf 1 și art. 61 alin. (3) lit. h) din Statut AJF Ilfov și art. 18. Pct. 3 din Statul FRF a domnilor Niță Marin și Grecu Constantin pentru încălcarea obligațiilor prevăzute de dispozițiile art. 14 alin (1) lit. h) și l) și art. 63 alin (1) din Satutul AJF coroborat cu prevederile art. 75 pct. 1 și 2 din Statutul FRF.

Hotărârea nr. 2

Ca urmare a Deciziei nr 1, efectele SUSPENDARII PROVIZORII a domnilor Niță Marin și Grecu Constantin intră în vigoare la data prezentei, în temeiul art. 17 alin. (3) și (4) din Statut AJF Ilfov și are ca efect pierderea oricărui drept, incclusiv exercitarea oricărei funcții prezente sau viitoare prevăzută în Statutul AJF Ilfov și FRF până la data validării sau invalidării de către Adunarea Generală a Membrilor afiliați ai AJF Ilfov.

Hotărârea nr. 3

SE APROBĂ EXCLUDEREA PROVIZORIE în temeiul art. 61 alin. (2) lit. n) din Statut AJF Ilfov a clubului ”AS Școala de Fotbal ARD SNAGOV” din orice competiție în curs și/sau viitoare pentru încălcarea obligațiilor prevăzute de dispozițiile art. 63 alin. (1) din Statutul AJF Ilfov.”

Urmare revocării Hotărârilor sus-menționate, se restabilește situația anterioară în privința Dnilor Niță Marin și Grecu Constantin și a clubului AS Școala de Fotbal ARD SNAGOV, în sensul în care atât persoanele fizice, în orice calitate deținută, precum ș clubul. Sunt repuși în toate drepturile deținute anterior deciziilor adoptate în Procesul Verbal al Comitetului executiv al AJF Ilfov din data de 19.01.2023.

 

Prezentul Proces Verbal a fost încheiat într-un exemplar original pentru arhiva Asociației Județene de Fotbal Ilfov și intră în vigoare de la data publicării pe site ul oficial www.frf-ajf.ro/ilfov

Hotărârile adoptate se vor aduce la cunoştinţa tuturor membrilor adunării generale, precum şi secretarului general, prin comunicarea Procesului Verbal, în scopul ducerii la îndeplinire/punerii în aplicare a acestora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP